רכישת לפטופ

LeonPro1

New member
רכישת לפטופ

שלום לכל חברי הפורום. בעבר שאלתי כבר שאלות לגבי רכישת לפטופ, עדיין לא רכשתי אותו וגם השתנו לי הדרישות במקצת. אשמח ליעוץ. מחפש לפטופ אמין שיהווה Second Desktop במחיר בסביבות 5000 ש"ח. מחייב intel core 2 duo, עדיפות ל T7200. הארד עדיף מעל 100 (לא מחייב) 1Gb DDR WiFi מסך של "15+ משקל לא חשוב, סוללות כן התמקדתי בעבר בעיקר על LENOVO T60 אבל מחשבים אלה מאוד יקרים וסדרת 3000 היא בהחלט טובה אבל החומר ממנו עשוי המחשב לא כל כך טוב (נשרט ממש בקלות). אשמח לשמוע ביקורות/השוואות של מחשבים מ: LG,Acer,Toshiba,IBM/LENOVO,Panasonic,Dell כמובן שאם יש עוד הצעות אז כולי אוזן. תודה.

Jan22

New member
אם אתה מחפש מאסיביות מארז

אז אין יותר מדי מה ללכת סחור סחור - קח THINKPAD .הT60 אולי קצת יקר ... המכסה עשוי פלסטיק שמחוזק בסגסוגת מאגנזיום ,המארז עצמו מחוזק בטיטניום ,המקלדת חזקה בכמה רמות משל שאר החברות ,יש לך אבטחה עבור ההארדיסק במקרה של נפילות פתאומיות ,במקרה שנשפך נוזל על המקלדת אז קיימים חורים שמכוונים את הנוזל החוצה ומונעים פגיעה בחומרה חשובה. בקיצור ,עולה כסף ושווה כל גרוש! IBM הם גדולים ,מגושמים ,יש כאלה שיקראו להם ''לא יפים'' ,אבל הם הכי טובים מבחינה של שמירה לאורך שנים על המוצר. *אצל LG אתה לא תמצא את הצד המאסיבי ,אלא יותר את הצד היפה וזוהי הסיבה שפה נעבור לחברה הבאה. *TOSHIBA בין היותר מובילות ויש לה כמה ספינות דגל ,ליין הTECRA מעולה ,וגם הסאטאלייט. *ACER כנ''ל ,מוכרת דגמים סבירים ודגמים יקרים שעולים בגלל מאסיביות וחומרה גבוהה. *אצל DELL אתה תמצא חומרה במחיר יחסית סביר בהשוואה לשאר החברות ,זה לא אומר שהם פחות טובים אלא שהם פחות משקיעים בבחינה המאסיבית. *LENOVO וליין ה3000 ,זה לא סוד שזה לא THINKPAD ,הוא נשרט יותר ועמיד פחות . אם אתה לא יכול להשקיע בדגם T ,אז אולי תלך על דגם R ,כלומר R60E שהוא חזק דיו כמו ליין הT ,רק פחות כמה תכונות.

kobi 23

New member
הR הוא כמה רמות מתחת לT

גם אני חשבתי על הR אבל הבנתי שהוא לא כ"כ שווה את המחיר. אין לו את הטיטניום והמגנזיום במארז וכמו כן הוא כבד יותר. הפלסטיקה אמנם חזקה יותר משאר החברות אבל אני לא חושב שזה שווה את המחיר. ממליץ בחום על הT60 הוא חזק, נוח לשימוש ודיי קל יחסית למה שהוא מציע.

Jan22

New member
כמו שאמרנו ,לT תכונות שאין לR

אבל בכלליות ,העמידות של R עדיין בכמה וכמה רמות משל שאר המתחרים בשוק. יהיה מה שיהיה ,THINKPAD זה THINKPAD . הT הוא פשוט לאנשים שיכולים להרשות לעצמם ,ושצריכים משקל נמוך.

LeonPro1

New member
על מי כדאי להתמקד יותר?

תודה לך על התגובה המפורטת, עזרת לי מאוד. בדקתי את מחשבי ה R של IBM, הם מוצלחים אבל המחיר קצת גבוה (בסביבות 7000 ש"ח). אני מדבר על מחיר של כ 5000 ש"ח. לכן אני אתמקד עכשיו ב Acer, Toshiba. יש לך המלצות על מי כדאי להתמקד יותר?

LeonPro1

New member
עזרה

אני עכשיו מתלבט רק בין Toshiba,Acer. מי יכול להמליץ באופן מקצועי על אחד מהם?

למעלה