רכישת לונלי פלנט

netanel82

New member
רכישת לונלי פלנט

יש למשהו מושג איפה אני יכול להשיג לוני פלנט יד שניה על סין ואוסטרליה?

kogawa

New member
צריך מישקולות איזון??

אפילו הלונלי של 2003 בעברית כל כך לא מעודכן בארץ משתנה כל כך מהר כמו סין. לא מכיר את זה של 2000, אבל וודאי מעודכן לבערך 1997 וזה בעצם מדריך לארץ שונה. להסחב אם ספר של 1200 עמודים בלי שיועיל מתאים למתאמנים לגיבושון של סיירת. 200 השקל שתוציא על ספר עדכני יחסכו לך תוך פחות מחודש. בעברית לא תמצא ספר עדכני לסין.

מכון

באמת שאין טעם להיסחב עם ספר כל כך חסר תועלת של 2000... עדיף לקחת את החדש באנגלית של 2005.

netanel82

New member
הקריאה שלי באנגלית היא לא משהו

לא אמור לצאת תרגום לעברית מתישהו בקרוב?

jeshu

New member
בחייך ספר הדרכה כל כך חשוב לך ? חלקים נכבדים ממנו הם "איפה לאכול ולישון" שבהם אני משתשמ לעיתים רחוקות ביותר.החלק ההיסטורי - תרבותי - הדרכתי" כמעט ולא משתנה גם כן. אני סוחב אותם בעיקר בשביל המפות - ופה יכול להיות שינוי מהותי עם סוללים כביש בעל תואי חדש לגמרי ואין לי מושג איך זה עובד בסין כיום.

SPnage

New member
תעשה לי טובה

אם היית בסין אתה יודע כמה חשוב ספר מעודכן, בעיקר כאשר אין עם מי לדבר כי אף אחד לא מבין אנגלית, ואני מה לעשות עדיין לא יודע לקרוא את הכתב הסיני. זה כן חשוב לדעת לאיזה אזור של העיר צריך להגיע כדי למצוא מקום לישון, או באיזה שעה יוצא האוטובוס שאתה ממש לא רוצה לפספס. וזה דברים שמשתנים במהירות. גם מחירים של לינה, כניסה לאתרים וכ' חשוב שיהיו כמה שיותר מעודכנים כדי לתכנן בהתאם, וגם לא לפול קורבן לנוכלים שלא חסר בסין. אם יש מדינה שבה יש צורך בספר טוב ומעודכן זה סין. דבר שני ללונלי יש יתרון שכתוב בו בכתב סיני שמות של כל האתרים המופיעים בספר. כבר קרה שניסיתי להגיע למקום נידח והיה קשה להבין איך בדיוק מגיעים לשם או איזה אוטובוס צריך, ובעזרת הכיתוב הסיני בספר קיבלתי עזרה מהמקומיים גם בלי לדבר סינית שוטפת.

jeshu

New member
ודאי שלא הספר הוא באנגלית. הוא נמצא כרגע ברמת השרון.

למעלה