רכישת דומיין

שקד פ

New member
רכישת דומיין

היכן ניתן לרכוש דומיין (הכי זול) והיכן ניתן לאכסן אתר בצורה הכי בטוחה וזולה?. אריאלה

שלומי

New member
תשובות

1.דומיין - www.godaddy.com אכסון - www.hostatonce.com להתקשר שם לטלפון שמופיע באתר ולבקש את אופיר.תגידי לו ששלומי הפנה אותך אליו(תגידי לו - שלומי מ"בניית אתרים"). השרתים שלהם מהירים והם אדיבים מאוד. תחזרי לעדכן מה היה.

שקד פ

New member
שלומי דברתי עם אופיר ורכשתי

מקום ודומיין דרכו. הוא ממש אמין ונדיב. אני לא מומחית גדולה עד עכשיו העלתי אתרים דרך ftp שקבלתי מחברה מסויימת. ופשוט נכנסתי לכתובת ה- ftp וזרקתי לתוכו את הדפים (הטמל). אופיר שאל אם יש לי תוכנת ftp ולא ידעתי על מה הוא מדבר... למה אני צריכה תוכנה? לא ניתן להעלות דפים בלי תוכנה?. אודה לקצת הסברים. אתה יכול להסביר מהר כי אני קולטת מצויין. שבת שלום אריאלה

שלומי

New member
הי אריאלה

הכנסי למחסן שלי והורידי תוכנת אפ טי פי כלשהי. הרעיון מאחורי התוכנה - להעביר במכה אחת את כל קבצי האתר על כל סוגיו בלחיצה אחת ולא כל פעם קובץ קובץ.

שקד פ

New member
מעדיפה להיות פרימיטיבית

ולהעלות קובץ קובץ. הורדתי את כל התוכנות באתר שלך אני צריכה ללמוד אותן... מודה שוב על התמיכה אריאלה

שלומי

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!

לא קובץ קובץ - מסמנים תיקייה שלמה ומעבירים אותה לצד ימין והכל עולה לבד.את יכולה ללכת להכין לך קפה בינתיים, לבדוק מבחנים, לראות אם בא הדוור... כשתחזרי הכל נגמר.

שקד פ

New member
העלתי קובץ קובץ ותאמין לי הקפה

עדין חם... אבל בגלל שאני אדם "מתקדם" מוכנה לנסות ללמוד את תוכנות ה- ftp. אבל לאט לאט. נשתמע. אריאלה

למעלה