רכישת גרי פישר TASSAJARA

Nadav 7

New member
רכישת גרי פישר TASSAJARA

במגה ספורט מוכרים אופניים כנ"ל במבצע כנראה מודל 2001 בסביבות 2000 ש"ח. המערכות DEORE (מעביר אחורי, מעביר קדמי, ציר קדמי ושיפטרים. הבולם ROCK SHOK JUDI TT. המעצורים, הידיות שלהם והפדלים לא נראים משהו. מישהו יכול לחוות דעה על הדגם הזה ועל המחיר. נדב

דפי מור

New member
היי ! כנס...../images/Emo13.gif

היי נדב, אני לא מכירה את דגם ה - Tassajara א-ב-ל.. אני רוכבת על גארי פישר דגםWahoo - נחשב לפחות טוב מה-Tassajara שראית.. ואני מאוד(מאוד..) מרוצה. (והן עלו לי 1,750 כך שהמחיר שנקבת בו נשמע מצוין)... יותר מזה אני לא יודעת (ולא מבינה)...אבל נשמע לי כמו עסקה טובה. בהצלחה. -דפי

schwinnie

New member
ואיזה שירות תקבל שם?????

הי נדב, עזוב רגע את סוג האופניים. למקום הקנייה על האחריות והשירות שהוא מספק (או לפחות אמור לספק) יש חשיבות גדולה מאד ומספיק לעיין קצת בהודעות שבפורום זה כדי להבין זאת. לא התנסיתי בשירות של מגה ואני בכלל לא יודע אם יש דבר כזה. מאד מציע לך לבדוק ואולי גם לבקש להיעזר בנסיונם של אחרים מהפורום. אם אתה מופנה לקבל שירות ואחריות ישר מהיבואן זה כבר סיפור אחר. בהצלחה.

shaylr

New member
לא הייתי ממליץ על חנות רשת

כי גם אם יש מוכר מקצועי, וחנות אמינה, יתכן שאותו מוכר עבר סניף, עבר מקום עבודה, ומי יודע מי יהיה במקומו. אם מדובר באופני ילדים פשוטים, אז אין בעיה. גם אם מדובר על כדורגל וביגוד, כי הרי קונים פעם אחת, ולא מצריך טיפול שוטף. במקרה של אופניים, יש כל הזמן טיפולים קטנים (החלפת רפידות ברקס, כיוון הילוכים וכו') משמע שאתה צריך את השירות שהמוכר נותן לך. הייתי ממליץ לך לבדוק מחירים גם בחנויות אופניים, אני בטוח שליד "מגה" ברדיום של עד 10 ק"מ תמצא חנות או שתיים, בדוק והשווה. הרבה פעמים עדיף לשלם מעט יותר, אבל עבור שירות אמין

eliavt

New member
גרי פישר TASSAJARA

אהלן נדב. האופניים הקודמות שלי היו הדגם המדובר - ולפי דעתי הן אחלה אופניים לרמת מתחילים - אני נהנתי מהם מאוד במשך כמעט שנה, עד שהחלטתי לעבור לש"מ. לגבי המחיר - גם נשמע לי בסדר גמור (אני קניתי אותם עם מעביר LX מאחור ושילמתי קצת יותר). לגבי השרות אני לא מסכים עם מה שנאמר כאן לפני - כל חנות אופניים תשמח לטפל בך - גם אם לא קנית את האופניים בחנותם. בהצלחה אליאב

IlanShacham

New member
לא ממליץ על רכישת אופניים במגה ספור

עשיתי את הטעות הזו עם האופניים הקודמים שלי ושילמתי על כך. האופניים מורכבות על ידי אנשים לא מקצועיים ומתפקדות בהתאם, ובהמשך גם נגרם להם נזקים כתוצאה מזה. לשרות בכלל לא הלכתי למגה אלא ישר ליבואן.

Nadav 7

New member
תודה על התשובות. לאילן

במידה וקנה שם את האופניים, אני לא בונה על קבלת שרות מהם, כי אם קבלת שרות בכל חנות אופניים באזור (אופני חלוץ, הכט וכו'). יש לי עוד שלוש זוגות מסוגים שונים שנקנו במקומות שונים ומעולם לא היה קושי לקבל עבורן שרות. במקרה של שבר יש אחריוןת יבואן CTC(מרישפון) לאילן, מה הכוונה מורכבות ע"י אנשים לא מקצועיים ובשל כך נגרם להם נזק. האופניים לא מגיעות שלמות? אנא פרט קצת יותר.

אמנם אני לא אילן אבל,

האופניים מגיעים לחנות בתוך ארגז מקרטון כאשר בד"כ, עד כמה שידוע לי, מורכבים עליהם מס' מינימלי של רכיבים (אולי הבולם). בחנות מרכיבים כמעט את כל האופניים ומכוונים את כל מה שדורש כיוון. (לפחות אמורים לעשות זאת)

sdanpo

New member
קבלת שרות

אני איתך בעניין השרות. הקנייה במגה ספורט יכולה לחסוך כסף רב (אני קניתי אופניים ב1100 ש"ח פחות ממה שהיבואן רצה....) לא היתה לי שום בעיה למצוא מכונופן רציני בקרבת הבית שלי שנותן לי שרות נאמן. כך , שאני דווקא כן הייתי הולך על זה במגה ספורט!!!!

IlanShacham

New member
היו לי כמה בעיות:

1. בעיות במעבירים שהתחילו בזה שאי אפשר היה לכוון אותם כמו שצריך, והסתיים בהחלפת שניהם. 2. חריקות מכיוון הקראנק/BB שנעלמו לבד אחרי כמה חודשים. 3. 6 שפיצים שבורים באותו גלגל תוך שנת רכיבה לא אגרסיבית, עד שבניתי את הגלגל מחדש. (הגלגלים מגיעים מורכבים, אבל לך תדע אם המרכיב לא חיזק את השפיצים, ליתר בטחון, וגרם נזק). בקיצור, אי אפשר להוכיח כלום, אבל בהחלט עדיף לרכוש אופניים אצל מוכר מקצועי. סביר מאוד להניח שאם תיגש לחנות האהובה אליך ותגיד את המחיר שהציעו לך במגה יוכלו להציע לך מחיר דומה.

עזוב נדב...

בחייך...מה זה כבר משנה? אתה צריך חוות דעת על האופניים אחרי שכבר רכשת אותם? קצת יותר בטחון עצמי!!! אלה אופניים מצויינים, של יצרן מכובד. צא לרכוב ותעשה חיים

Nadav 7

New member
תודה, רכשתי, אולי כדאי שתדעו

לצפרדי, כל השאלות הנ"ל נשאלו בטרם קנייה שנעשתה אתמול. למרות כל ההמלצות בדבר הסיכון שבשירות רכשתי אתמול GARY FISHER TASSAJERA שם משום שהמחיר היה נמוך בצורה משמעותית. בהמשך לדיאלוג הנ"ל כדאי שתדעו יש עכשיו במגה ספורט מחירים נמוכים של אופני GARRY FISHER. האופניים הנ"ל עלו לי 1950 ש"ח ועם הצטרפות למועדון (כרטיס אשראי של כאל) האופניים עלו 1806 ש"ח. בשתי חנוות שביקרתי, ראיתי אופניים זהות לחלוטין(מערכות ואפילו בצבע) ב- 3000 ש"ח + 15% הנחה על שנתון.עם כל הערכתי לשרות הטוב בחנויות המקצועיות זה יוצא 40% פחות. יש אצלם דגם נוסף של TASSAJERA (כנראה שנתון אחר)זול עוד יותר עם שילוב מערכות שלא היה לטעמי.

AVZIV

New member
תתחדש, קניה ומחיר מעולים!!!

נראה לי שכדאי שתפיץ באיזה סניף של "מגה", שכולם יוכלו להנות...

סמדר8

New member
סניפי מגה ספורט

כעקרון בכל סניפי מגה ספורט הגדולים שם דגמים מעבר לאופני מדבקה. אני קניתי בבאר שבע. ראיתי גם בסניף שמול קניון אילון (מתחם ACE) וגם בצומת בילו. בכל סניף הם יכולים לבדוק את המצאי בכל החנויות האחרות, כולל מידות. בעיקר יש MARLIN וכאמור שני שנתונים שונים של TASSAJARA עם מערכות שונות. אם מישהו רוצה יותר פרטים על המערכות אכתוב לו ברצון. נדב

למעלה