רכישת גולדן

הקוצץ

New member
רכישת גולדן

אני ואשתי רוצים לקנות גורת גולדן, עכשיו העניין הוא שאנו רוצים גורה עם תעוגות וכפי שהבנתי כלביית אפיקים היא היחידה בארץ שנותנת תעודת גזע. אבל ופה באה השאלה שלי - הזיווג הוא של אבא אגן B והאמא C - יכול להיות שהגורה תהיה בעלת אגן B או C , הבעיה והפחד הוא האם כדאי בכלל ללכת על זה בכזה מצב או לחפש במקום אחר A משני ההורים ללא תעודות ?

habubnik

New member
מי אמר לכם שאפיקים היחידים שמוציאים תעודות

לגולדנים? זה ממש לא נכון. האמת שאני, אישית, מתנגדת לרכישה מהם כי הם מבצעים המלטות גם ללא תעודות ולי זה עושה רושם לא רציני. יש בתפוז קומונת כלבנות גזעית שיוכלו להפנות אותך למגדל טוב.

shar29

New member
אגיד לך מה שנאמר לי ע"י אנשים שמבינים הרבה

יותר ממני - גם בהרבעות של A עם A לא מובטח גורים עם אגן A, עם 4 דורות אחורה של הורים עם A הסיכוי הרבה יותר טוב. אבל גם בגזעים נדירים הרבה יותר בארץ מגולדן (במקרה זה ניופאונדלנד שעליו אני אישית ביררתי לפני זמן מה) מגדל טוב ואחראי ישתדל להשאר בהרבעות A עם A או A עם B. גולדן הרבה יותר נפוץ בארץ וסביר להניח שיש יותר מבחר של כלבים עם אגן טוב יותר. לא מכירה את הכלביה עליה דיברת, הדרך הטובה ביותר למצא גורה תהיה דרך חוג הגזע. הם גם יוכלו לתת לך מידע על מדיניות החוג לגבי הרבעות כלבים עם אגן B עם C. ודרך אגב אין שום סיכוי אפיקים הם היחידים שנותנים תעודות. המועדון הישראלי לכלבי רטריבר: http://www.petnet.co.il/article/article_soc.asp?id=624

יפה שאתם רוצים עם תעודות

אבל תחכו לשגר עם תעודות עם אגן A. הגורה מ B ו C - יכולה להיות גם אגן E...

למעלה