רכישת אייפון 5

רכישת אייפון 5

שלום, יש לאבא שלי חברה בארצות הברית שמגיעה לארץ ואני רוצה לרכוש אייפון 5 בארה"ב ושהיא תביא אותו איתה, איך הכי טוב לעשות זאת? האם פשוט לעשות הזמנה מהאינטרנט אליה ושלשם עם האשראי שלי ? איזה אייפון צריך לרכוש שיעבוד גם בארץ? האם מדובר בcontract-free? כזה שהם מסבירים שאפשר לדבר איתו בחול באמצעות נאנו סים?

שאלה נוספת על אייפון 4S הsafari נמחק לי מהמסך הראשי ועכשיו בכל פעם שאני רוצה להפכעיל אותו אני הולך לחיפוש ומחפש safari, איך אני מחזיר אותו למסך הראשי?
תודה

talflanzman

New member
תבקשי ממנה לקנות לך מכשיר לרשת וריזון ללא

חוזה אחרת הוא לא יתאים לרשת דור 4 בארץ
לגבי הספארי .תמצא אותו באחד הדפים ולאחר לחיצה ארוכה תגרור אותו למטה לשורת המשימות

שאלונת נוספת

כשאני רוכש מהאתר זה או אייפון ברשת וריזון, או ללא חוזה, אין גם וגם

הספארי נמחק מהדף גם
תודה

Omega66

New member
אתה צודק..

אפל הוציאה את ה contract free שיעבוד בדור 4 רק בארה״ב כנראה כדי לא לפגוע במכירות באירופה ובשאר העולם..

אבל שוב מדובר בדור 4 (LTE) , ומדובר רק בגלישה מהירה יותר.

אתה יכול לבקש מהחברה שתביא לך את הדגם A1428 , שנתמך היום בארץ בכל החברות ועובד טוב (ולחסוך איזה 1000ש״ח).

רק תיקח בחשבון שבעוד חצי שנה פלוס מינוס כשייצא דור 4 בישראל, הגלישה באייפון לא תהיה המהירה ביותר..זה הכל...
גם ככה כשגולשים באייפון 5 , הוא לא מחזיק הרבה זמן עם הסוללה שלו..

מה שכן למי שקונה אייפד אז כן כדאי לקנות את הדגם של Verizon A1460 שתומך ב 1800Mhz לגלישה מהירה בדור 4.

billc

New member
בא נסכם לך

אם אתה קונה את דרך אפל בארה"ב,
אז יש לך 2 אופציות
1. לא נעול, והוא מתאים לארה"ב וקנדה, גם ל3G וגם לLTE המהיר, אבל בארץ יעבוד לך רק על ה3G המהיר בארץ, זאת אומרת 7-8 מגה לשניה. בארץ כיום אין LTE, בעתיד יהיה(חצי שנה-שנה), אבל הטלפון שלך לא יוכל לנצל את המהירות של LTE
שיכולים להגיע אפילו לעשרות מגה לשניה

2. לקנות טלפון נעול לווירזון אבל בלי חוזה (זה יכול להעשות רק בחנות עצמה של אפל ולא אונליין) מתברר בדעבד שהוא נעול לווריזון CDMA, אבל הוא פתוח לGSM , הוא לא עובד לLTE של רשת הGSM של ATT(בגלל תדר שונה), אבל הוא ככל הנראה
הוא כן יעבוד ב בישראל לחברות הGSM הישראליות , אורנג' וסלקום והוא כן יעבוד בעתיד שבישראל יהיה LTE, בגלל שהתדר מתאים

אז הכי טוב מבחינה שלך, ללכת לחנות אפל ולבקש טלפון של ורייזון ללא חוזה (זאת אומרת מחיר מלא) וכאשר תבוא לארץ הוא יעבוד לך כמו שצריך

אם יש לך אפשרות להזמין רק אונליין, אז תזמין טלפון לא נעול 1428, זה גם יעבוד בארץ, אבל עוד חצי שנה/שנה, שיקימו את הLTE, זה לא יוכל לנצל את המהירות שלו
אבל אם תבקר בארה"ב, תוכל להשתמש בLTE של ATT וקנדה או כל מדינה שתומכת בתדר הLTE שלה.

למעלה