רכישת אזעקה..

yandos

New member
רכישת אזעקה..../images/Emo35.gif

שלום, אני רוצא לרכוש אזעקה לקטנוע המליצו לי על אזעקת דפנגר m2000 משהוא כזה אם זכרתי נכון. האם מומלץ? זה פשוט עולה בסביבות ה- 1500 ש"ח כולל הסוללת גיבוי. תודה תודה.

yandos

New member
יש לי גראנד דינק חדש...

האזעקה הנ"ל הוצאה לי דרך החברה. באמת שאני לא מבין בזה בכלל ! איזה חלופות קיימות בשוק? לפי מה שהם הסבירו לי קיים באמת גם ב-600/700 ש"ח אבל אין להם את אותה הגנה ואמינות.

guardmen

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif פעמיים מצחיק.

המערכת אזעקה שהוצעה לך בחברה אינה מצדיקה אפילו חצי מהמחיר שלה. אני יכול להבטיח לך שהיא לא כל כך משוכללת כפי שהבנת ודי מיושנת. אני מכיר את הנפשות הפועלות מאחורי המערכת ואין מה לעשות, כשקונים אזעקה בחברה
משלמים בהתאם. כיום אתה יכול לרכוש מערכת אזעקה דיגיטלית מהמתקדמות שיש במחיר התחלתי של 590 ש"ח ועד 1190 ש"ח למשוכללת ביותר(כולל ביפר דיגיטלי).

לא שווה!

אם יש קטנוע של איזה 100 אלף ש"ח שווה להשקיע בו אזעקה משוכללת. וחוץ מזה קיבלת גם את התגובה של גורדמן,ואם האזעקה באמת ישנה כמו שהוא רושם. הייתי מציע לך לא לקנות יותר מדי אבזירים דרך אותה חברה. אני אישית גם נדפקתי-מהאבזירים של 15 אחוז הנחה בעת קניית קטנוע. אתה יודע למה? כי מצאתי חנות של קטנועים ששם המחירים הרבה יותר זולים והאיכות יותר טובה. הצעה שלי עשה סיבוב בכל חנות קטנועים שאתה מכיר בסביבה הקרובה שלך ותעשה סקר שוק--תאמין לי רק תרוויח.

yandos

New member
כן תיארתי לעצמי -אני אשתף אותכם בדילמות...

לצורך העניין ביררתי בקימקו על הגוי מקס 250 שהמחירון שלו במזומן 25,750 ש"ח ששם לא רצו לזוז מלימטר מהמחיר ושלא נדבר על אביזרים המקסימום זה 10/15% הנחה. בלי לחשב יותר מידי הגעתי לאיזה 28,000 ש"ח. לעומת הגראנד דינק חדש (שנכון אולי "קצת" פחות עדיף מהגוי מקס) אבל רבק שניהם ישרתו אותי. שיוצא 23,000 ש"ח כולל האזעקה, סרבל+ארגז,ומנעול שרשרת מסיבי. מה שפשוט הם עושים מורידים לך את מחיר האופנוע בהנחה מוגדלת רק לצורך הרכישה של המוצרים. כאן ההתלבטת שלי ?<

dan5677

New member
תתעקש.

אני מאמין שתוכל לקבל את אותן הנחות אם תתעקש עליהן וגם אם לא תקנה אזעקה במחיר מופקע

yandos

New member
תודה על העזרה..

אני באמת אנסה להתמקח על המחיר גם אם בסוף יורידו 2000 ש"ח זה שווה.אחרי זה אני יקנה אביזרים.

דבר עם יוני 3000 יש לו...

סוכן שהוא מכיר שיכול לעזור לך בעינינים האלו ואפילו יצא לך שתרויח תנסה...

yzmot

New member
אל תשקיע יותר מ 500 שקל

אתה קונה אזעקה או קונה בית מה זה המחיר הזה זה לא מוגזם לאזעקה ב900 שקל אתה קונה אחלה אזעקה של רב בריח עם השלט של הקטן שאתה יכול לדרוך אותה מ 900 מטר אז מה הסיפור אל תהיה פראייר או טרף קל לסוכנים או למשווקים

למעלה