רכישה של תרופה בארץ

Beetlejuice68

New member
רכישה של תרופה בארץ

שלום רב, לפני זמן מה חייתי בארצות הברית וכ3 שנים לפני הייתי סובל מגירודים עזים מאוד ברגלים שהייתי "נירגע" רק שאני רואה דם כתוצאה מגירוד מאסיבי. לכן בארצות הברית הגעתי לרופא מקומי אשר ראה את הדבר ונתן לי מישחה וגל בשם BENADRYL Itch Stopping והדברים הללו חוללו פלאים רק לאחר שלושה ימים. כיום אני בארץ והדבר חזר בצורה הדרגתית. הרופא בזמנו אמר לי להיות עקבי עם המשחה והקרם אבל לצערי לא הייתי עקבי אלא ימים בודדים. לכן עכשיו בארץ אני רוצה לקנות את המישחה והג'ל הנ"ל. האם ישנה אפשרות להשיגם בארץ? ואם כן, איכן.. תודה.

ינוקא1

New member
המדובר בתרופה

אנטי היסטמינית מהדור הראשון (אגב , גורמת לטשטוש - וסכנה בנהיגה יותר מאלכוהל ). היא מדכאת אומנם תהליך דלקתי , אך טיפול אצל מטפל טוב ברפואה משלימה יעיל הרבה יותר מכיוון שפותר דברים מהשורש , ואין לו תופעת לוואי זו. (אם כבר אתה בכל זאת רוצה לקחת אנטי היסטמין , עדיף שתיקח תרופות מהדור החדש יותר שגורמות לפחות טשטוש. אבל טיפול ברפואה משלימה אצל מטפל טוב זו האופציה הכי טובה לדעתי).

ינוקא1

New member
נ.ב.

הערה : גם במשחה החומר בסופו של דבר נספג בגוף ויכול לגרום לתופעות לוואי אלו.

0 אור 0

New member
בנדריל זו תרופה מאד חזקה

בעבר היה ניתן להשיג אותה בארץ רק במרשם רופא. והרופאים לא ממש ששו לרשום אותה. באמת הופתעתי מאד לראות שבארה"ב היא נמכרת ללא מרשם. יתכן שהיום ניתן להשיג בבית מרקחת ללא מרשם, על כל פנים צריך לשים לב לתופעות הלואי. אני לקחתי דרך הפה במקרים שהיו לי עקיצות קשות (שזה בערך אומר שכל הגוף התנפח לי - כבר לא מתאים לאלוורה וצעד אחד לפני טיסה למיון) ואני זוכרת שלמרות התגובות הקשות שלי לעקיצה תמיד התלבטתי אם לקחת את הכדור, כי זה הרגיש בערך כמו לקבל בעיטה מסוס בראש - ואחר כך הרגשה רעה במשך כמה ימים עד שהשפעת התרופה חלפה. מציעה לנסות להיעזר בטיפול טבעי: כעזרה ראשונה מקומית אלוורה מעורב בלבנדר ולהיעזר במטפל הוליסטי לטיפול במקור הבעיה.

למעלה