רכישה מ ebay

thelidncs

New member
רכישה מ ebay

שלום לכולם,
אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי דבר מסויים. ב 16 במרץ קניתי באיביי מוצר שרשום שהתאריך האחרון להגעה הוא היום, עד ל 27 לאפריל. המוכר עם אחוזים נושקים ל100%.
לפי אתר דה מרקר בגלל הפסח יש עיכוב בחבילות (http://www.themarker.com/technation/1.2304229).
השאלה היא מה לעשות כעת: להמתין זמן סביר עד שהיא תגיע? מה זה בעצם זמן סביר?
לפנות למוכר בבקשה להחזר כספי? כמה זמן לאחר הרכישה אפשר לעשות כן? כי אני לא מעוניין בהחזר כספי אלא במוצר עצמו אך מנגד אני מניח שמעל X ימים לא יהיה אפשר להתלונן בנושא. בנוסף אני מניח שאם הרבה מאד ישראלים יעשו כן זה רק יגרום לזילות שלנו ולהעצמת העובדה שמוכרים לא ירצו לשלוח לישראל מוצרים ללא דמי משלוח כי זה לא ישתלם להם.

קיצר מה אתם אומרים לעשות? כמה ימים עוד להמתין?
 

@יעל@

New member
עד 30 יום מהתאריך

האחרון להגעה אתה יכול לפתוח קייס, אבל לפני שאתה פותח קייס תפנה למוכר ותנסה לפתור איתו את זה. ללא פתיחת קייס.

אגב מאיפה החבילה?
 

thelidncs

New member
החבילה מסין

ומה את ממליצה להמתין כמה ימים או להתחיל לפנות אל המוכר?
 

@יעל@

New member
חכה כמה ימים...

עכשיו עם העיכובים בדואר.

היו חבילות שהגיעו אליי אחרי 6 שבועות, והייתה אחת שהגיעה בדואר ים אחרי 3 וחצי חודשים...
 

מור~!

New member
בתור קונה אתה מוגן ע"י איביי

בתור קונה, אתה מוגן ע"י איביי למשך 30 יום לאחר תאריך ההגעה המיועד.
במידה ומצויין כי התאריך האחרון להגעה (יש טווח תאריכים) הוא ה-27.4, זה אומר שיש עוד 30 ימים שתוכל לטעון כי המוצר לא התקבל.

בשלב זה, ניתן לשלוח הודעה למוכר כי המוצר טרם התקבל ולבקש עזרתו באיתור החבילה (אני המתנתי לחבילה חודש וחצי ויומיים אחרי שביקשתי עזרה מהמוכר - קיבלתי טלפון מהדואר שמנסים לאתר את החבילה שלי בארץ)

במידה והמוכר משתף פעולה, אין חשש להמתין ולתת למוכר את האפשרות לטפל בבעיה.

במידה והמוכר אינו מגיב / מתחמק - ניתן לפתוח תלונה באיביי (רזולושן סנטר). למוכר יהיו 48 שעות להגיב אם אני זוכרת נכון ומשם ההמשך יהיה ברור - איביי מסבירים בדיוק את התהליך
 

trilliane

Well-known member
מנהל
להתאזר בסבלנות, חבילות מסין מגיעות לאט מאוד

לא פעם אחרי שבועות רבים (קרה שהגיעו לי גם אחרי חודשיים ואף יותר). אין טעם להתרגש, מה יכול המוכר לעשות? אם זה מוצר זול ואין מספר מעקב הוא לא יודע איפה הוא יותר ממך ובדיוק כמוך אין לו שום השפעה על הדואר... זה יגיע כשזה יגיע, ואם לא יגיע, אתה פותח תיק והוא משיב לך את כספך. אתה יכול להמתין עד 26/5 כדי לפתוח תיק או עד שיימאס לך, מה שבא קודם... אבל אני לא רואה טעם להתרגש כרגע (אלא אם אתה ממש לחוץ על הכסף), כי המוצר בהחלט עשוי להגיע בהמשך.

אישית אני מעדיפה לחכות כמה שיותר כי אני באמת רוצה את המוצרים שהזמנתי ולא לחוצה על הכסף (זה גם ככה גרושים בד"כ) והרבה יותר נוח בעיניי לפתוח תיק ברגע האחרון מלקבל את הכסף ואז לקבל את המוצר ואז לשלם מחדש... ואני גם לא רוצה שאיביי יסמנו אותי בתור מישהי שפותחת הרבה תיקים. אני לקוחה סבלנית, וכשאין לי סבלנות אני פשוט לא מזמינה מהמזרח הרחוק.
 
למעלה