רכישה מחו"ל- עזרה?

רכישה מחו"ל- עזרה?

בקצרה- הזמנתי מחו"ל(קנדה ליתר דיוק) עדשות ראייה מאתר מוכר, הם הבטיחו לי שההזמנה תהיה מוכנה ותשלח אלי תוך 8 שבועות. חיכיתי את הזמן הנדרש, הזמן עבר ולא קיבלתי שום התראה לגבי המוצר, שלחתי להם אימייל והם חזרו אלי "המוצר שלך היה בהשהייה בגלל HALLOWEEN, אנחנו כרגע עובדים עליהם והם צריכים להגיע תוך מספר שבועות" עכשיו זה די מכעיס אותי כי אני עם עדשות ישנות שממזמן פג התוקף שלהן והן מזיקות לעין והסתמכתי על העדשות האלו שהזמנתי, אני רוצה לשלוח להם אימייל לזרז אותם או לפחות לקבל תשובה קצת יותר מדוייקת מ"מספר שבועות" בכלל יש משהו שאני יכולה להגיד להם כדי לזרז אותם? משהו לאיים עליהם? או שעדיף לא לומר כלום ולחכות בסבלנות, כי גם ככה זה חו"ל ואין למי להתלונן. מה דעתכם?

Fun Fair

New member
מבאס. איך שילמת על המוצר?

אם שילמת דרך פייפל וטרם עברו 45 ימים, את יכולה להודיע להם שאת פותחת דיספיוט. אם שילמת דרך כ"א עצמאית, את יכולה לבדוק מול חברת האשראי מה מדיניות ביטול עסקה. מה שכן, מניסיוני האישי עם קנדיים- אפשר פשוט לשלוח אליהם מייל שמסביר בדיוק את מה שכתבת פה והם יענו לך במהרה
(ובלי קשר- אני תמיד ממליצה שלא להסתמך על משלוחים וזמני הגעה שלהם, במיוחד לא בנושאים שקשורים לבריאות (עדשות, משקפיים, תרופות וכו'). שביתות בשדה"ת, נמלים , דואר ומכס הן לא דבר נדיר במחוזותינו- גם בלי קשר לחגים בחו"ל...

פייפל

אבל כבר עברו חודשיים+ והתשלום ממזמן הועבר.. די בטוחה שאף אחד לא יחזיר לי את הכסף. הדבר היחיד שאני יכולה להגיד להם זה שהייתי מעדיפה שזה יזדרז כי בנתיים העדשות הנוכחיות שלו פגו תוקפן והסתמכתי על המועד שליחה שלהם, אבל זה 90% אשמתי. וכן את צודקת, אלו דברים שלא חשבתי עליהם בזמנו..:(

למעלה