רכישה ללא בדיקה

רכישה ללא בדיקה

שלום. קניתי אתמול גרנד דינק05' מתיווך בתל אביב. בטיפשותי הרבה לא לקחתי את הכלי לבדיקה. הקטנוע נוסע בסדר גמור וגם נראה טוב- אבל זו בדיוק הבעיה, הפלסטיקה ללא שיפשופים מיוחדים, וכל הפלסטיקה הפנימית, דהיינו במשטח הרגליים ומתחת לכידון, צבועה בשחור. זה גורם לי לחשוד שהאופנוע הזה עבר הרבה, ושהוא לא כזה שמור למרות שהוא מיד ראשונה עם 18 אלף קילומטר. הייתי לחוץ לאופנוע ועכשיו אני מכה על חטא. מה אני יכול לעשות? לקחת אותו לבדיקה רק כדי להיות בטוח ?

kangal

New member
אתה באמת רוצה לייסר את עצמך../images/Emo35.gif אז קח לבדיקה

בטח כשיתחילו לגלות כל מיני שטויות תדפוק לעצמך בראש עם מפתח הברגים הכי גדול שתוכל למצוא במוסך. עזוב אותך,בחייך. זה כמו לקנות משהו במחיר שנראה לך טוב ואח"כ לבדוק כמה הוא עולה בחנות ליד "רק בשביל לדעת אם דפקו אותי". קנית
תהנה כמה שאתה יכול

בועז בר

New member
בדיקה אחרי קניה../images/Emo35.gif זה סטארט-אפ../images/Emo70.gif

הפלסטיקה השחורה דוהה בשמש, מקבלת כתמים מהבנזין שנשפך ונשרטת מהנעלים והבלוקים שמעמיסים עליה... בקיצור, יכול מאוד להיות שזו צביעה קוסמטית כדי לקדם את המכירה. תחליף שמן כל 2000 ק"מ, אל תמשוך סל"ד גבוה ק"מ רבים, ותשתדל לא לנצל את מלוא הכוח שהמנוע החביב הזה יכול להוציא. אם הבעלים לפניך לא היה חוליגן או מזניח סדרתי, תוכל למשוך איתו עוד 20-30K ק"מ. גם בדיקה מקצועית לא תמיד תגלה בלאי של קראנק או מסבים בתוך המנוע, וגם לא בוכים על בנזין שנשפך (שמן זה כבר סיפור אחר...) עוד רגע יבוא האנטיקט של הפורום ויפנה אותך לכאן.

בורגמן

New member
לדעתי

כנס למוסך שלך בקש ביצוע טיפול קטן במסגרתו--בדיקה של מערכות הבלימה, הצמיגים ובכלל המשך בביצוע טיפולים כנדרש לקטנוע.

למעלה