רכיכת טרקטורונים

פולריס

New member
רכיכת טרקטורונים

שלום ידידי ברשותי פולריס סקרמבלר 95 יש לי איזושהי בעיה עם עליות תלולות,חסר לי בטחון -יותר מאשר לטרקטורון חסר כח תמיד מקנן אצלי הפחד מהתהפכות אחורה(דבר שאף פעם לא קרה לי)למרות שעליתי שיפועים של מעל 50 מעלות מהי הנקודה הקריטית להתהפכות -בהנחה שהרוכב עומד ונשען קדימה כנדרש? אני כבר לא ילד- אני אבא בעצמי והרכיבה אצלי היא לשם כייף טהור בלבד לפי הגישה שלי אם נפצעים אז כל הכייף אינו שווה את זה אז התחשבו בזה אשמח לייעוץ או להפנייה למקורות אחרים תודה

BENG

New member
ידידי כמו שציינת הבעיה אינה ../images/Emo8.gif

בטרקטורון כאשר אתה עומד לפני עליה עליך לקחת בחשבון כמה דברים: 1.נסיונך בנהיגה עליו והכרות שלך בכוחו 2.תיכנון של נתיב הנסיעה לפני העליה בעת העליה ועוד דבר חשוב בדיקה מקדימה של מה יש בסוף העליה (כדי שלא תמצא את עצמך מרחף באויר בגובה של כמה מטרים שבסופם תמצא את עצמך מתחת לטרקטורון) חחילת נסיעה לאחר בדיקה של האלמנטים ולבישת ציוד מגן חובה!!! שאתה חסר ביטחון לגבי התהפכות אחורה אז ככה התחל לטפס במהירות קבועה תוך כדי הטית משקל הגוף קדימה תשתדל לעלות את העליה בגז קבוע והמנע ממכות גז שעלולות להפוך אותך .כמו כן דאג לעלות את העליות בגז מספיק פתוח כדי שלא תאלץ להשתמש תוך כדי העליה בגז כמו כן הקרמבלר הרבה יותר מרוב הטרקטרונים מכיון שהוא אוטומט דבר שמקל עליך בריכוז ולא בהתעסקות בהילוכים אל תחשוש מעליות תן לאנדרנלין לזרום ותהנה . תכנס לאתר פולגז יש שם מדור של הדרכת רכיבה ,הוא אומנם מדבר על רכיבה על אופנוע אך יש שם כמה דברים שיכולים לעזור לך

למעלה