רכיבת שבת...

mad dog 3

New member
רכיבת שבת...../images/Emo107.gif

שבת...התרפיה השבועית.... מס´ הערות\המלצות... 1.מסלול שוהם-הפטוצ´אטו...מישהו מגדל שם אבנים במקום ירקות-לא מומלץ ויכול להכאיב... 2.שוהם-המסלול עצמו...נטחן-ים דרדרת,אבנים וסלעים נסתרים,אין הגנה מהחום,חוצה ישראל החדש מתחיל להוות בעייה במסלול 3.המסלול בנחשונים-נראה לי שהיה שם מירוץ או משהו...מסלול טחון לגזרים,ים במפים וקוליסים חדשים,קירות אימתניים בסיבובים (לא משאירים הרבה מקום לטעויות). עדיין נשאר מהנה ומתיש,אבל הגיע הזמן לשנות מיקום. 4.שוב נחשונים-חבר´ה, ממש מגעיל מי שהשאיר את כל הפסולת במקום (ים בקבוקי מים מינרליים) 5.שוב נחשונים-תודה לחבר´ה שהשאירו במקום את הבריג´סטון הקדמי והדנלופ האחורי...(לקדמי נשאר עוד הרבה בשר!!!) 6.לא יעזור...אין כרגע כמו כרמי יוסף הישן...רכיבה טכנית,ים סלעים,אלמנטים משתנים והכול...בתוך היער!!!. קריא...בצל!!!(לא הירק מפגרים...הכוונה צל מהשמש!!!) אחלה שבת...

theshark

New member
היתי שם אתמול, הפעם עבר ללא תקלות.

ד"א לגבי שוהם, ניסו לפרוץ את המשאית של הכריש ביום שישי האחרון, מזלי שהגענו בדיוק בזמן. מומלץ להחנות את הרכבים בישוב עצמו ליד המרכז המסחרי.

mad dog 3

New member
כריש, כריש...../images/Emo107.gif

אבוי לנו... הכריש יוצא לרכב באזור... ואינו מעדכן... עכשיו תנסה להבין מי ניסה לפרוץ... כוסאמק...עוד שתי דקות...זה מה שהייתי צריך...עוד שתי דקות

theshark

New member
זה הייה ילד בדואי, רועה צואן.

ת´אמת, זה נפל לי בהפתעה. פעם הבאה אני אתקשר.

שארקי... "אנדורו - שיק"

מורי, אני רוצה לבוא בשערי ה... אנא למד אותי. אתה שומע את קול כתישת הבולדרים האינסופית במעלה עין-כרם? הכנס משם...

mad dog 3

New member
ניסן ידידי...../images/Emo107.gif

רק שתדע לך... אני הוצאתי חוזה... על החצי השני שלך... שכחתי כבר איך נראה ק.ט.מ...

enigo

New member
מה עם עמק הארזים?

מדוע יש התעלמות רועמת מהמסלול הזה? בליבי יש פינה חמה למסלול שחלק ממנו ניקיתי במו ידי הענוגות! האם הוא נהרס עקב העבודות על הכביש? האם הוא בטוח (סה"כ הוא בדיוק מתחת לרמות... אם לא בטוח שם אז אנחנו בבעיה...). מישהו רוצה לבוא באחת השבתות הקרובות? מבטיח לגרום לכם להרגיש ממש כלים

ניסן400

New member
ומה עם עמק רפאים ? (אם זה השם)

אני מתכוון למרוץ שסגר את העונה שעברה. זה היה עמק רפאים נכון ? אפשר לסוע שם, או שמסוכן ?

תגובה

עמק הארזים בבניה כרגע של כביש בין רמות ליציאה מהעיר אך עדיין באזור נשארו מקומות חביבים כמו נחל חלילים. עמק רפאים הכל אחלה סבבה טירוף וכיף אך: מבחינה ביטחונית לא מומלץ אחינו הפלשתינאים יכולים להשכיל אותך בין כוונות שם. שם לב ראה הוזהרתה. תהיינה!!!!!!!!

geva

New member
יש מקום נחמד...קטן אבל נחמד....

באזור קיבוץ בארי יש את "מכתש בארי" אמרו לי שזה מקום טוב.... למה שלא תנסו....

enigo

New member
אסור!!!

למיטב ידיעתי המכתש מוגדר כשמורת טבע. הקרקע שם רכה יחסית ורכיבה אגרסיבית תהרוס את המקום. זה לא ישפר את היחסים אם הרשויות הירוקות ובכלל רעיון רע בלי קשר.

למעלה