רכיבה על סוסים

רכיבה על סוסים

יש למישהו המלצות לרכיבה על מן מסע רכיבה סוסים בדרום אמריקה? ארגנטינה, צ'ילה, ברזיל או בוליביה?

natyh

New member
../images/Emo13.gifדי !

מן מסע ? למה לא לחצות את היבשת על סוס ? הרקורד שלי כולל : 4 ימים מקשפמפה לאלפא מאיו בפירו . ושלושה ימים בסן אנדריאס קולומביה . וכמובן אין מקום טוב יותר מדרום אמריקה למסע כזה . עשה סיבוב ברודיאו בצ'ילה ותבין איזה אשפי סוסים הם .

אוי נווו..

איזה מצחיק אתה.. לא התכוונתי שאני ארכב על סוס מסכן בין כל המדינות האלה... בקשתי המלצות לטראקים באחת מהמדינות, לא לחצות את היבשת, מה אני רוצה להרוג את הסוס!?!?!

natyh

New member
בדיוק

מה שקיבלת : ולהלן פירוש : הוארז הטרק אלפא מאיו בייס קמפ : כנס לפרדי בכפר קשפמפה ממנו יוצאים לטרק אלפא מאיו או לסנטה קרוז : הגעה לשם מהוארז לקאראז לקארואז למיטב זכרוני שכור ממנו סוסים אותו כמדריך + חמר לחמורים שיובילו את התיקים וקיבלת טרק של פעם בחיים , טיפוס של 1500 מטרים ביום הראשון של הטרק , רק תהיו עדינים עם הסוסים . 2 בקולומביה בסן אגוסטין או בסנטה קרוז שכור סוסים המקום למיטב הבנתי הטוב ביבשת . 3 בפוקון שכור סוסים לטרק מסביב להר געש ווילה ריקה 4 בטורס דל פיינה שכור סוסים מהרפוחיה לוס טורס עד לפני הפס של המסלול ההקפי . רוצה עוד ?

kogawa

New member
באזנגטה בפרו

סוסים המקיפים את ההר ומטולפים בשיפוע כך שלסוס שלי היתה נטיה קבועה ללכת שמאלה ולכן קיבל את השם "יוסי" על שם יוסי שריד

דף חלק

New member
אני אגיד לך מה הבעיה שלי..

אני רוצה לשלב בין דרום אמריקה למרכז, ופרו לא היתה בתכנון עד עכשיו.. יכול להיות שיש לי תכנון גרנדיוזי מידי בשביל 5 חודשים? ואם נחזור רגע לסוסים, אז יש המלצות אולי לצ'ילה או בוליביה?

LIRY1

New member
בבוליביה

יש את טופיזה ואת סורטה, טיולי סוסים שונים (אפשר להרבה ומעט זמן, נראה לי בין 3 שעות לבין יומיים שלושה). בצ'ילה יש את הסרו קסטיו (בערך באמצע הקרטרה אוסטרל), בעקרון אפשר לעשות שם טרק מדהים (!!!) אבל מי ששוכר אוטו ולא רוצה לעשות טרק תו"כ, יש טיול סוסים יומי עד הלגונה.

natyh

New member
ובענין השילוב

תראה דרום אמריקה הוא חבל ארץ ענק צילה למשל היא מדינה יפהפיה , וכשאתה שם אתה לא רוצה לעזוב לשום מקום אחר , כנ"ל בקולומביה או בברזיל , אבל בוליביה ופירו הם משהו אחר לוקח זמן להכיר וליהנות מהן . אבל אי אפשר להשוות את פירו לכלום וכשאתה מתאקלם ביבשת אתה מבין שפירו ובוליביה הן היהלום שבכתר , אין עוד מדינה כזו בדרום אמריקה ואולי להוציא את הודו אין עוד בעולם מדינה כל כך מגוונת ומענינת , אתה שואל על חמישה חודשים כשרק בפירו הייתי בערך 9 חודשים המדינה הזו ענקית , קשה בהתחלה , לוקח הרבה זמן ללמוד אותה אבל כשהבנת אותה , הגיוון בין מדבר , דיונות חולות ארכיאולוגיה ברמה של מדע בדיוני , פלאי טבע , עושר גונגלים הרים אגמים וחי פראי , והאפשרות להיכנס לעומק ולחקור , דבר דומה יש באקודור אם כי לטעמי קצת פחות מדהים . אז קשה להסביר ובאלפי הודעות בפורום הזה מעולם לא הצלחתי להסביר את המדינה הזו , אז במשפט אחד לסיכום : קח את מצריים תוסיף לה גונגלים והרים מושלגים יפהפיים וקיבלת את פירו ( גם חופים סטייל סיני יש שם רק צריך לדעת למצא אותם ) .

chico7029

New member
יש והרבה

באקוודור יש טיול סוסים חד יומי בעיירה בניוס, בפרו יש את האלפמיו ליד קוסקו בין 3 ל - 7 ימים תלוי כמה את רוצה, בבוליביה יש את טופיזה ... כלזה ועוד באתר סיפורי מסע ותמונות של דרום אמריקה:

natyh

New member
שמע

אתה בחור כלבבי אוהב אתגרים אז בברזיל כדאי לדאות בגלשן אויר או במצנח רחיפה . על מה מדובר ? בא נתחיל בקטן ראה סרט .

תודה תודה תודה...

רשמתי את כל ההמלצות, עכשיו רק צריך להתחיל לזיז עניינים כדי שיהיה באמת טיול. אם יש עוד המלצות כלשהן, אני אשמח לשמוע..

למעלה