רכיבה על סוסים

מלוחית

New member
רכיבה על סוסים../images/Emo70.gif

שלום לכולם, מקוה שכולכם או לפחות רובכם מרגישים טוב ושומרים על המצב הקיים... אני מרגישה מצויין, עלה לי רעיון או יותר נכון שאלה אליכם, בוגרים וילדים. אני בילדותי רכבתי על סוסים במשך שנים (ואף הגעתי להתחרות בקפיצות..!) כידוע- הרכיבה מאוד משפרת את היציבה (מכריחה אותנו לשבת זקוף), מחזקת את שרירי הגב, מנערת את הצורה ועוזרת בכך לכייח. האם מישהו מכם רוכב או רכב בעבר ומעוניין לחזור לזה. אצלנו בקיבוץ נצר סרני ישנה חוות סוסים גדולה ומרשימה שהיא גם חווה טיפולית, חשבתי , כמובן אם יהיו מעוניינים- לארגן קבוצת רכיבה- כך גם נוכל להפגש באויר הפתוח, גם תוכלו (אתם) לכייח ! ואולי אם זו תהיה קבוצה של סיאפים נוכל לארגן הנחה. מישהו מעוניין? במידה ותהיה היענות אוכל לברר מחירים ופרטים נוספים. חג עצמאות שמח

מלוחית

New member
טרם הספקתי לתכנן מערך של

מדיניות. נפגשתי עם מספר סיאפים בנגבה- במקום פתוח וללא נישוקים וחיבוקים- רק מרחוק. לגבי מקומות סגורים עוד לא יצא לי להיות בין סיאפים ואת המפגשים איתכם נעשה באויר הפתוח- הרי הקיץ הגיע!!!

jasmine38

New member
דיוק בעובדות

זכורה לי
בנגבה! אפילו יש לי עדים
כמו הרבה דברים בחיים: !!!If you have to shoot, SHOOT, don't talk !!! אגב, הנסיך שלי ממתין למימוש הבטחתך לביקור אצלך (רק לא ברפת) !!! הנסיך שלי כמו נסיך מפונק, לא מכבודו להריח את הפרות ברפת. לעומת זאת, סיבוב קצר בטרקטור, וקנית את עולמו

רעיון מדליק ../images/Emo106.gif.....אפשר לבקש

לקרב את נצר סירני לדרום?
. אם היינו קרובים יותר הייתי הולכת על זה. אם יצליח לכם ננסה להעתיק לקיבוץ בדרום

למעלה