רכיבה להרצליה

רכיבה להרצליה

איך הכי טוב לרכוב מכיוון רעננה להרצליה? אני מכיר את הדרך מרחוב ירושלים, אבל יש שם אלו שהן עבודות בכביש, ואני חושב שהוא לא כל כך מתאים לרכיבה. יש אלטרנטיבה?

shangu23

New member
לא נראה לי שיש לך ברירה אחרת

אמנם כבר הרבה זמן לא רכבתי שם, אבל אני עובר שם עם הרכב מפעם לפעם ובעיקרון העבודות הן לסלילת כבישפלצת ממזרח למערב שתוחם את כל רעננה מדרום, ככה שלא נראה לי איך אתה מוצא פירצה שלא חותכת את איזור העבודות.

תוכל לרכוב על המדרכה בצד המזרחי של דרך ירושלים (צמוד למכללת רעננה) דוך עד להרצליה, יש שם מעבר להולכי רגל.

עברתי שם בכיוון הנגדי

נראה די בסדר.

oferbic

New member
אמור להיות מעבר סביר לאופניים והולכי רגל

בצד המזרחי של הכביש.
ככה זה היה לפני כמה חודשים ולא נראה לי שהיה שינוי.
פעם עברתי מרעננה להרצליה לשכונת שביב באיזור שבין בית הספר למכללה. היה רכיב למדי. הבעיה היא רק שיש שם גדר וקצת קשה למצוא את המעבר בפעם הראשונה. אבל הייתי שם מזמן, אז בטח הרבה השתנה. גם ככה כל האזור הזה בדרך להפוך למפלצת בטון ואספלט.

shangu23

New member
לאיפה בהרצליה אתה צריך?

החיבור "דרך השטח" הוא די קצר ויכריח אותך להתחבר להרצליה מכיוון ה' פיתוח ושמריהו ועלול להאריך לך את הדרך מאוד...

easyman7

New member
מתי סוף סוף יהיה שביל אופניים בהרצליה?

שמתחבר לתל אביב זה כלכך מסובך לרכב בדרך חתכתים הזאת.

shangu23

New member
אם ככה אז עדיף דרך רח' ירושלים

המסלול כפר נחמן - דרך חקלאית לרשפון - הרצליה פיתוח - מע' הרצליה ועד לסוקולוב יקח לך המון זמן של רכיבה בתנאים לא כיפיים בעליל (אין ממש "שטח" שם, למעט דרך כבושה קצרה מאוד בין רעננה לרשפון) בהשוואה לרכיבה יעילה יותר וגם קצרה יותר בדרך ירושלים

למעלה