אמא דואגת בוקר טוב
הטקסים מאד מוכרים וגם עליהם חלה הדינמיקה של הטורט הם חולפים ומגיעים ללא הכנה מראש. היום שילדי כבר גדולים הם הסבירו לי שהם חייבים לגעת כדי לקבל תחושת איזון כלומר עם יד ימין נוגעת גם שמאל חייבת לגעת.בגדול גם זה מאד מתמתן עם השנים ,בני הגדול כבר שנים שאין לו התנהגות כפיתית ולעומתו השני מדי פעם עדיין חווה התנהגות כפיתית כלשהי. רכיבה על סוסים:בני הגדול בגיל 10 החל ברכיבה טיפולית והיא מאד עזרה לו.הוא הצליח מאד להרגע ,ועל הסוסים ובקרבתם היה לו שקט מלא בגוף (מה שלא היה קורה בדר"כ)לאחר שנתים הוא עבר להתאמן ברכיבה מערבית ורכש מקצוע לחיים. הוא מאד התקדם בתחום, שילב בלימודו התיכוניים קורסים בוינגייט ,הוכשר כמדריך רכיבה ,יצא לשנת שירות לפני הצבא בכפר הירוק והחזיק שם את האורווה כולל לימוד רכיבה לחניכים.היום הוא נחשב למאד מקצועי בתחום. לא סתם סיפרתי כמה הילד שלי "מוצלח"(כפולניה טובה),אלא רציתי להראות לכם את האור, ולא בקצה המנהרה ,הרבה קודם.בזכות... הטורט התוודנו לרכיבה ,היא פתחה בפניו ובפנינו עולם ומלואו ונראה לנו תעסוקה ומקצוע לכל החיים.ולכן אמא מודאגת (תשני את הניק) תאמיני לי מנסיון היינו שם והיום הרבה יותר טוב ולסוסים יש חלק מאד משמעותי.