רכיבה היום?

כRובי

New member
רכיבה היום?

מישהו מעוניין ברכיבת שבילים קלילה בפוטוצ'אטו של נחשונים? (הפנימי יותר, שליד זוג העליות הגבוהות) הרעיון הוא לצאת באיזור 17:30 ל"עקיצה" של שעה-שעתיים שתתמקד ברכיבה במקום וזהו. כל רמת רכיבה מתקבלת (עדיפות למתחילים עוד יותר ממני
) מאחר ואין שום קצב רכיבה נדרש במקום - המסלול מעגלי... נקודת מפגש אפשרית - תחנת הדלק של קיבוץ עינת אין חשיבות לקוטר הג'אנטים! (עדיפות ל-17 אינץ', שיהיה לי יתרון
)

כRובי

New member
אני לא אספיק ../images/Emo10.gif

קודם כל - תודה על ההזמנה, ואני בהחלט מתכוון לנצל אותה בזמן הקרוב... אבל היות ואני אחרי יום עבודה, וזמן האור "צפוף" - אני נאלץ לחפש מקומות רכיבה שהם קל"ב...

dannylior1

New member
כרובי ../images/Emo24.gif מי היה מאמין שדוקא

מאדון פיח תבוא הצעה שכזו? כרובי, כולנו אחים, אני רוצה לבוא גם! מסר ממני אליך.

כRובי

New member
נראה לך?!? אחרי שחיממת את ג'ון

דיר לסכסוכים מרים כדי להנות מהדם המשפריץ ?!?!?! בדוק מסר
יש מצטרפים נוספים ? לוקה ?

LY 192

New member
אני מגיע ב-17:30 לעליות או יותר

נכון למקפצה -- ימי ימי מי שמגיע לפני שיחפש לי את המראה שנפלה לי שם אתמול .

lucca227

New member
סורי

הייתי באימון אווירי. איך היה? איפה כל הסיפורים? ההשפלות? אולי אפילו תמונות? לוקה

LY 192

New member
מחמת צנעת הפרט . אני יכול רק לומר

שהיום היה לי אחלה אימון. הייתי בפטוצ'טו קפיצות ואני כבר מספיק בשל כדי להסתכל מקרוב על המוטוקרוס . אגב , בשטח חנה KTM520 אז רכבתי גם עליו והוא חמוד לאללה ובכלל לא בועט. הקפיצות איתו רכות מאוד בהמראה ובנחיתה. פרייר מי שלא בא. מקצה שיפורים ביום ו' בשעה 14:00 מי שצריך, שיביא/תביא מברשת שיניים.

dannylior1

New member
כרובי, a46mir, עשיתם לי את היום!

למעשה את השבוע... היה לי נחמד מאוד, ה-200 אני לאט לאט מתחבר ל-200 הזה. תודה
דבר נוסף... אחרי שראיתי את האופנוע של הכרוב בגודל טיבעי, הוא ממש לא מכוער! כרובי זה כבר משהו אחר (
) אבל האופנוע דוקא יפיוף.

למעלה