רכיבה בצפון

gtlv18

New member
רכיבה בצפון

אשמח עם משהו יוכל להמליץ לי על מסלולי רכיבה באיזור קריית ביאליק אני אהיה שם בימים רביעי חמישי שישי שבת בשבוע הבא. אשמח להצטרף גם לרוכב או רוכבים. תודה גיל

natibergman

New member
גיל שלום

באזור הקריות לא כל כך מומלץ לרכוב (בתור קרייתי) בטח לא באזור כביש עכו-חיפה העמוס. לכן, צא החוצה לכיוון צומת יגור ומשם לאזור עין השופט השקט והעמקים - יזרעאל ובית שאן. אם בעליות חשקה נפשך יש את נשר הישנה (6 ק"מ) ובית אורן (9 ק"מ) בכרמל שחביבות על רוכבי האזור ונחשבות ללא קלות. עליה קלה היא העליה של כפר חסידים-נופית (3 ק"מ). אופציה אחרת לעליות הוא אזור משגב ההררי שניתן להגיע אליו מעבלין, צומת יבור או כפר מנדא ליד צומת המוביל. מבחינת קבוצות תמתין ליום חמישי אז כמה קבוצות מזמינות רוכבים (יב"ע מצמן-מרוץ, ENDURE ועוד). אם אתה רוצה משהו יותר ספציפי במסרים. קח בחשבון שעד יום חמישי צפוי מזג אויר סוער ולא מסביר פנים לרוכבים.

ItsikH

Member
העליה למשגב אתה יכול להמשיך עוד לכרמיאל, לעלות לתפן ולחזור ממעלות - מסלול עליות חביב ביותר. מומלץ להמנע מכביש 85 (עכו-כרמיאל) במידת האפשר.

gnh23

New member
איזה סוג מסלול מעניין אותך???

אם מזג האויר יאפשר אני מתכנן 100 ק"מ ליום שישי בבוקר. עמי 052-8694077

gtlv18

New member
באיזה שעה ביום שישי

אהלן עמי, אני מגיע לקרית ביאליק מכיוון שיש שם את אליפות הארץ בשחייה והבת שלי משתתפת כך שאני אבדוק באיזה שעות אני פנוי רכיבה של 100 ק"מ יכולה להתאים לי מאוד השאלה אם נתאים מבחינת הקצב אני תריאתלט ולכן בהתאם לא חזק כמו רוכב אופניים שרוכב בלבד. במידה ואתה יחסית גמיש בשעות הבוקר אז אשמח מאוד להתראות גיל ניתן להשיג אותי בטלפון 0544360855

למעלה