~רכיבה בלי אוכף~

Vintage Queen

New member
~רכיבה בלי אוכף~

האם אתם רוכבים בלי אוכף לעיתים קרובות? אתם חושבים שזה יותר נוח/כיף? האם נראה לך שזה מלמד/עוזר ברכיבה!? לאינגלישים-אתם קופצים בלי אוכף? תשובותיי... אני אוהבת לרכב בלי אוכף... אבל אני לא עושה את זה הרבה... הייתי קופצת פעם עם אזארו בלי אוכף.... זה כיף לאללה ומרגישים הרבה יותר תסוס!! מיסי לצערי היא מהסוסים האלו שאם יושבים להם על הגב הם מתעצבנים ובועטים... ועם סז אני לא לוקחת סיכון לא להיות עם אוכף כשהוא נכנס לקריזות! חח זאת נפילה ארוכה למטה... אני חושבת שלרכב בלי אוכף עוזר להרגיש תתנועה של הסוס כמו שצריך... אלה תמונות נוראיות שלי אבל היחידות בלי אוכף בלעעע

mkuzi

New member
אשכרה כבר מזמן לא ראיתי דיון משלך..

לא שזה מעניין מישהו עם אני רכבתי בלי אוכף או לא אבל לא חשוב... אחלה דיון!!
אני רכבתי רק פעם אחת בלי אוכף (אם אני זוכר נכון) וזה היה מעט מפחיד.. זה כיף ומאתגר מאוד! מומלץ! זה מאוד עוזר להרגיש את הסוס כלומר את התנועה שלו והתאום של השרירים ... זה גם גורם לרוכב להתחבר לסוס יותר גם מבחינה ריגשית. בקיצור זה כייף מאוד וקבלי ח"ח על הדיון!!

Unreachable

New member
ממממממממ

אני רוכבת בלי אוכף כל שבוע בערך
בימי שני שאני בהזורע אני מעלה את סופה למרעה למעלה ואין לי כוח *ללכת* עד לשם אז אני פשוט עולה עליה ורוכבת בלי אוכף עד למרעה.... חוץ מזה, שאני עושה את זה אני בישיבה קלה..פשוט התרגלתי..זה יותר נוח לי משום מה.. וגם סתם לפעמים שמשעמם ואין כוח לאכף אז לוקחים סוס ועושים קצת רכיבת שחרור אריזונה מדהימה בזה
לפי דעתי זה מאוד תורם לשיווי משקל ולביטחון אבל לא מומלץ לעשות את זה הרבה כי ממה שהבנתי זה עושה גם לרוכב וגם לסוס בעיות בגב.

Chikolito

New member
עונה..:)

אמממ אצלנו לא עושים את זה . נראה לי שזה ממש כיף נוח לא ידוע לי. בטח שזה עוזר כי לומדים איך ליצב את הגוף על הסוס בלי שוב דבר עזר כמו האוכף.

PinkHorse

New member
../images/Emo20.gifעונה../images/Emo20.gif

*לא אני רוכבת לעיתים רחוקות.. *אני חושבת שזה לא כיף בכלל...אני מרגישה שאני הורגת ת'סוס וזה בכלל גם לא נוח!!!
*אני חושבת שזה מלמד לשבת יציב...ולנוע ולזרום עם הסוס...כי עם אוכף פשוט נתפסים בו עם הרגליים ורוכבים כמו "גדולים"...
*לא...עדיין לא קפצתי בלי אוכף..אני מעדיפה לא לנסות..חח

מממממממממ טוב אזזזזזז.........

ממש לא לעיתים קרובות.. תלוי.. קרמבו נוח בטירוווווף.. אזארו ממש אבל ממממממש לא.. גורדון.. ממ בחיים שלי לא רכבתי עליו עם אוכף.. עוזר מאוד.. ביציבות.. קשר.. להבין את התנועה.. טוב א-ס-ו-ר לנו לרכב עכשיו בלי אוכף בחווה.. לא בביטוח או משו.. אז לא קפצתי הרבה רק עם קרמבו.. ובנתיים לרכב בלי אוכף זה רק אצל אנשים מחוץ לחווה..

../images/Emo110.gifעונה../images/Emo110.gif

האם אתם רוכבים בלי אוכף לעיתים קרובות? לא...כמעט אף פעם - יותר נכון אף פעם...
אתם חושבים שזה יותר נוח/כיף? זה נוח על סוסים שאין להם גבנון ענק...חח אבל בהחלט זה כייף!
האם נראה לך שזה מלמד/עוזר ברכיבה!? ברור, רכיבה בלי אוכף מחזקת את הקשר בין הרוכב לסוס שהאוכף מונע - לכן זה יוצר ביטחון עצמי ולדעתי משפר את היציבה על הסוס ואת שיווי המשקל.
לאינגלישים-אתם קופצים בלי אוכף? לא...

The centaur

New member
רכיבה בלי אוכף - תשובות

לא ממש, אני רוכב בלי אוכף בעיקר בקיץ כשממש חם... מידי פעם זה יותר כיף אבל זה לא יותר נוח כן, לדעתי זה משפר ת'ישיבה....

S H I L G I

New member
../images/Emo9.gif

האם אתם רוכבים בלי אוכף לעיתים קרובות? לא ממש.. אתם חושבים שזה יותר נוח/כיף? זה יותר מאתגר, זה נהיה כיף כשקל לך ואתה מצליח לעשות תרגילים קשים יחסית בלי אוכף האם נראה לך שזה מלמד/עוזר ברכיבה!? בטח! זה עוזר המוןןן ביצירת שיווי משקל לאינגלישים-אתם קופצים בלי אוכף? אממ אני כבר לא קופצת אבל לא יצא לי עוד לקפות בלי אוכף חוץ מאיקס קטן כשבאתי אל דורון (על אלמוג..) חח *נוסטלגיות* מזכיר לי את השיעור שרכבתי על קוקו בלי אוכף ונפלתי 4(!) פעמים אפילו בהליכה פחחח

serdonix

New member
פיציייייי ../images/Emo163.gif

אני לא רוכבת בלי אוכף לעיתים קרובות.... סתם.... מתי שיוצא... למשל מתי שלא היה לי אוכף משלי... אז הייתי לוקחת לדן את האוכף וכשאני הייתי מסיימת את השיעור הוא היה בא עם אמרלד למנז' - בלי אוכף, היה שם עליו את האוכף ואני הייתי ממשיכה לקרר בלי אוכף... זה עוזר לשבת נכון ועמוק ולאזן את השיווי משקל על הגב של הסוס. אף פעם לא ניסיתי לקפוץ בלי אוכף אבל זה נשמע כיף..

למעלה