רכז נוער חדש

Alexco

New member
רכז נוער חדש../images/Emo35.gif

באתר יחד כתוב שמחפשים רכז נוער חדש. מה קורה, ליאור עוזב? למה?

ליאור ט

New member
רכז/ת נוער חדש/ה

אתמול הודעתי שאסיים בחודש נובמבר את תפקידי כרכז הנוער. הוצע לי להצטרף לתוכנית מיוחדת שתחל בנובמבר ואשר מטרתה להכשיר מנהיגות יהודית (על בסיס יהדות חילונית מתחדשת) בתחומים חינוכיים וחברתיים קהילתיים. מדובר בתוכנית הכוללת שנתיים אינטנסיביות של לימוד (3 ימים בשבוע בקבוצה של 18 איש מרחבי הארץ) ובניית פרוייקט אישי מרכזי בתחום חברתי-חינוכי ולאחר מכן 5 שנים של ניהול פרוייקטים. הבחירה בין המשך התפקיד להזדמנות המיוחדת הזו שנפלה בחיקי הייתה לי (עדיין...) מאוד קשה והתלבטתי בה רבות. לבסוף, לאחר התייעצות עם ירון שור המזכ"ל ויוסי ביילין היו"ר שתמכו בהחלטה, החלטתי להכריע בעד ההזדמנות יוצאת הדופן הזו ולסיים כאמור את תפקידי כרכז התנועה. בימים אלו התחלנו במאמץ מואץ למציאת מחליף לתפקיד כך שאוכל לקיים איתו חפיפה מסודרת ומלאה והתנועה לא תיפגע כלל ואולי להפך - אם וכש נמצא אדם ראוי התנועה יכולה להרוויח מזה... בכל מקרה סיכמתי עם מנהלי התוכנית שאליה אני מצטרף שבשלבים ראשוניים אמשיך להתנדב בנוער יחד יומיים בשבוע ומאוחר יותר אמשיך לסייע בהתנדבות על פי הצורך. יש עוד חודשיים ולכן לא אתחיל לכתוב כאן דברי פרידה, איחולים וכד' גם זה יגיע... אבל חשוב לי להגיד שכולכם מאוד חשובים לי וגם אם אסיים רשמית את התפקיד בקרוב, התנועה וחבריה ממשיכים להיות יקרים לי ואמח תמיד לסייע בכל אשר תרצו. נתראה בטיול הלילה של ה "מנהיגות החינוכית" ובפסטידה ליאור

למעלה