רכז אמצעי תקשוב

feter21

New member
רכז אמצעי תקשוב

היי, סיימתי היום טירונות ויום ראשון אני צריך להגיע לבהד 7 להתחיל תפקיד של רה"ת. אפשר קצת מידע על התפקיד, חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי ביקורות טובות ואני די חושש. הבנתי שצריך להרים משא כבד ואני ממש לא בנוי לזה. ואיך התנאים בקורס? יותר גרועים מטירונות? יש טירטורים ופקלי"ם וכל זה? שאלה נוספת- להגיע עם תיק לשבועיים ליתר ביטחון? או תיק לכמה ימים בלבד? תודה.

Xx Pinki xX

New member
למיטב ידעתי

(עשיתי קורס במקביל לשני קורסי רה"ת) 90% מהם היו נערי מק"מ בשני הקורסים מה שאומר שהתנאים שלהם היו ממש טובים ביחס אלינו בכל ההבטים-השקמות מאוחרות,חמשושים קבועים ומשמעת מאד רופפת דבר שני הקורס קצר-אם אני לא טועה שלושה שבועות.בניגוד לשאר הקורסים בבהד 7 לגבי התפקיד מה שהבנתי מהבנים שזה סוג של אפסנאי תקשוב כזה..בכל בסיס תקשוב יושבת מן אפסנאות לכל המכשירי קשר וכדומה וח'ברה שעושים את הקורס מתפעלים את העניין.לא תפקיד מסובך באופן כללי על בהד 7-משמעת קשה (אבל אני בחורה..אז לא יודעת אם זה פרמטר),האוכל נסבל,הרס"ר (בן שושן חחחחח) מאד קפדן נגיד את זה ככה וכל שאר התנאים כמו החדרים והמקלחות ממש בסדר. יש אחלה שקם שבעולםםםםםםםם בהצלחה.זה קורס שהרבה בנים שואפים אליו אם הם מחפשים להתחפשן מהסיבה שכל שאר הקורסים לבנים נמשכים 3 חודשים וכאלה והתפקידים יותר אינטנסיבים.

למעלה