רכזי תרבות

freearth10

New member
רכזי תרבות

שלום לכולם, אני מחפשת רשימה של מיילים של מזכירויות הקיבוצים, או יותר טוב אפילו רכזי תרבות ובריאות ומקווה שיש כאן מישהו שיוכל לעזור לי.
מאיה

freearth10

New member
בטח ../images/Emo13.gif

לפני כמה חודשים עשיתי בקיבוץ סמר ובקיבוץ לוטן סדנא למשחקי מוח, שלה היו הדים מאוד חיוביים ולמרות שמדובר בקיבוצים קטנים לאחר 2 מחזורים יש עדיין הענות גדולה לקיים שם שוב סדנא ואני רוצה לשכפל את ההצלחה שלי בקיבוץ אחד גם בקיבוצים אחרים, כדי שיותר ויותר אנשים יחשפו לכלי כל כך פשוט אך כל כך יעיל לשיפור איכות החיים בכלל ושל ילדים ובוגרים לקויי קשב ולמידה בפרט. חיפשתי מאגר של כתובות אי מייל של קיבוצים, אך לא מצאתי ולכן פניתי לכאן בתקווה לקבל כמה כתובות שכאלה.
מאיה

MsUnderstood

New member
אוקי../images/Emo13.gif

ההמצלה שלי זה תיכנסי לאתר הקיבוצים,יש שם רשימה של כל הקיבוצים ואם אני לא טועה גם דרך ליצור קשר עם הקיבוצים,ככה תוכלי לבחור ולאן להתקשר ולשאול. אי אפשר לפרסם על גבי הפורום מספרי טלפון של המזכירים או אחראי התרבות..

freearth10

New member
אה, אוקי! ../images/Emo13.gif

באתר לא מצאתי כתובות מיילים של הקיבוצים וזה מה שאני מחפשת. אז אם מישהו יוכל לעזור לי במסגרת המסרים - אשמח מאוד! ואהבתי מאוד את החתימות שלך
מאיה

MsUnderstood

New member
גמני אוהבת את החתימה שלי../images/Emo13.gif

ועוד הצעה..יש פה קישורים גם לאתרים של הקיבוצים שיש מהם אנשים פה.. תנסי לבדוק בהם... אם תתני לי אזור ספציפי או משהו אני אשמח לעזור לך

elians

New member
מצאתי את זה .. יעזור?

http://www.reshafim.org.il/kibbutz/email.htm

freearth10

New member
מי, מי אמר...

שהקיבוצניקים הם חברה סגורה? המון
לכלכם לכל אלה שענו על גבי הפורום וגם לכל מי שענה לי במסרים. ביי והמשך יום קסום לכולנו,
מאיה

freearth10

New member
שולטים?

זו דווקא מילה שהייתי שמחה להיפרד ממנה
אז אולי נסתפק בעזרה לזולת? זה לפחות בעיניי לא פחות נחשב...
מאיה

MsUnderstood

New member
אז את מוזמנת להפיץ את זה שאנחנו

כן אנשים טובים ואנחנו לא סנובים

freearth10

New member
קצת קשה לי עם האנחנו והאתם?

אני חושבת שאני לא צריכה להפיץ את הקיבוצניקים כאנשים טובים, בכלל תוכלי להגדיר לי איש טוב? הרי כולנו גם טובים גם רעים. ואתם בטח שלא צריכים אותי כדי שאפיץ את שמכם ברבים. למרות שזה בהחלט סוג האנשים שפגשתי כאן

למעלה