טוב האמתי שזה פשוט סיקרן אותי מי פה בצבא ומה הוא עושה אז הנה שאלון לכל חיילי צה"ל מביננו: שם: תפקיד בצבא: חיל: בסיס: כמה זמן בצבא: אוהב/ לא אוהב את הצבא והתפקיד:
שם: דנה. תפקיד בצבא: שח"ם. [שירות חובה במשטרת ישראל] חיל: שום חיל :] כמה זמן בצבא: השתחררתי לפני שבוע... אוהב/ לא אוהב את הצבא והתפקיד: אהבתי, אבל טוב שנגמר :]
שם: אור. תפקיד בצבא: פקיד. חיל: ים. בסיס: מחנה רבין. כמה זמן בצבא: 5 חודשים. אוהב/ לא אוהב את הצבא והתפקיד: צה"ל הוא לא בשביל שיאהבו אותו..אבל זה בסיידר כזה..
שם: איריס תפקיד בצבא: עד אתמול קורסיסטית בטכני, עכשיו מכונאית ינשוף(מסוק הבלאק-הוק). חיל: אוויר. בסיס: אתמול->טכני בח"א21, יום ראשון-> פלמחים בח"א .30 כמה זמן בצבא:4 חודשים. אוהב/ לא אוהב את הצבא והתפקיד: בינתיים אוהבת..
שם:אייל תפקיד בצבא:מפעיל מערכות E.R.P...קיצור מתעסק עם ציוד של ספינות..סוג של אפסנאי אם בא לכם. חיל: היםםם! בסיס:בה"ד 600 (בה"ד חיל הים בבת גלים) כמה זמן בצבא:3 חודשים אוהב/ לא אוהב את הצבא והתפקיד:אפשר להגיד שנחמד לי..אחרי הקורס יהיה לי יותר נחמד!!
שם: רביב. תפקיד בצבא: גרפיקאי וצלם צבאי. חיל: רפואה. בסיס: בה"ד 10. כמה זמן בצבא: שנתיים. אוהב/ לא אוהב את הצבא והתפקיד: אוהב את התפקיד, גם את הצבא, אבל הגיע הזמן להשתחרר .