רכב שטח

talweinberg

New member
רכב שטח

שלום, לרגל עבודתי החדשה אני זקוק לרכב שטח. אשמח לקבל המלצות לגבי רכבי שטח (לא חובה 4X4) משומשים אמינים וחסכוניים בתקציב של כ- 40,000 ש"ח. תודה טל

lizard

New member
סגנון ג'יפ או סגנון טנדר?

אני לא בטוח אבל אולי שווה לך לחשוב על טנדר שרשום כרכב מסחרי משא. אתה תוכל להזדכות עליו במע"מ ומס הכנסה. שלא לדבר על הוצאות שוטפות ולא כל כך שוטפות. מיכה

TShavit

New member
לא הבנתי...

אתה ז-ק-ו-ק לרכב שטח לצורך העבודה - אבל לא חייב 4x4?? לא כל כך מסתדר יחד. טל

talweinberg

New member
הסבר

לצורך עבודתי אני זקוק לרכב בעל עבירות טובה בשטחים חקלאים ושדות. טנדר יכול להיות מצויין. השאלה היא אם רכב 2X4 יכול לספק את הצרכים שלי? אשמח לקבל המלצות על דגמים ספציפיים.

lizard

New member
אין לי הרבה נסיון אבל אני נוסע

באופן קבוע כמעט בשדות (קיצור להגיע מהמשרד לבית). לדעתי אם לא היה לי 4X4 אז הייתי נתקע בקלות מרובה. ב40 אלף אני בטוח שתוכל למצוא משהו נחמד. אולי לא מאובזר וחדיש. המלצה שלי, אם אין לך דרישה לאוטומט אז תקנה הילוכים. לי יש אוטומט ואני אפשר לומר מצטער על זה. בייחוד כשאני בשטח.

TShavit

New member
אם יש לך סבלנות...

חפש סובארו אימפרזה 1600 4x4. כולן ידניות, ויש להן אפילו Low (למרות שבשביל מה שאתה מתאר לא תשמש בו). במחיר הזה תוכל למצוא 96-97. זה הפתרון הכי חסכוני ואמין, לדעתי. לא כדאי לך ללכת על 2x4 - יותר מדי סיכוי להתקע בשטחים בוציים (ובשטחים חקלאיים יש כאלו בשפע). טל

TShavit

New member
היילקסים נמכרים במחירים

כאילו הסרנים שלהם עשויים מזהב. בתקציב שלך תצטרך לרדת לכלי בן יותר מ-10 שנים, ולא תמצא משהו עם פחות מ-300,000 ק"מ וחיים קשים בעברו בתקציב הזה (בהחה שמישהו ירצה למכור). מגנומים קיימים רק מ-98 למיטב זכרוני ואני לא חושב שהם בתקציב שלך. יש גם ענין של עלויות ביטוח גבוהות מאד. טל

talweinberg

New member
לא מצאתי

את הדגם 4X4 של אימפרזה במחירון יש לך מושג אם יש לו שם אחר ואיך זה נראה בכלל, טנדר ?

TShavit

New member
אימפרזה סטיישן 4x4.

כמעט כולן סטיישן, על כל פנים. נראה בדיוק כמו אימפרזה סטיישן רגילה. יש אחת בלוח ידיעות אחרונות - רוצים 45,000 על שנת 99'. שווה בדיקה (תרתי משמע - רובן עם קילומטרז' גבוה, למרות שזה לכשעצמו לא אמור להוות בעיה). הטלפון במודעה הוא 050-8363800 אם זה מעניין אותך. מס' הדגם אצל לוי יצחק הוא 650425. שים לב שאין הרבה קשר בין המחירים שם למציאות. רוב המכוניות האלו, חוץ מהקילומטרז' הגבוה, היו בבעלות חברה, ולא מעט הן בוגרות מכרזים אחרי שירות ממשלתי. טל

TShavit

New member
בתקציב המדובר?

דיזל חבוט ומאד משומש שלא יהיה זול לאחזקה, או בנזין שקיים רק בשנים הראשונות (נדיר, אך תמורה לא רעה לכסף אם לא עושים קילומטרז' גדול בשנה). טל

במבי15

New member
ומיציבושי בופלו?

רכב עם עבירות לא רעה בכלל... היא ניכנסת יופי בתקציב...

ronit ronit 1

New member
אני יכול להמליץ על המגנום שלי

אני מוכר את המגנום שלי אוט' 98 (4X4 כמובן) במצב טוב מאוד ודי עומד בתקציב שלך ירון 050-7256062

למעלה