רכב רפואי

yoyosan

New member
רכב רפואי

נכות זמנית לחצי שנה של 50 אחוז על רגל מזכאת ברכב או לא? אשמח אם התשובות יהיו ברורות וללא הפניה למאמרים ו\או הודעות אחרות בנושא.

עָנת

New member
לא../images/Emo70.gif נכות זמנית שמזכה לרכב רפואי

היא לפחות 12 חודשים.

yoyosan

New member
ומה לגבי קבועה

או כל נכות של 12 חודשים ויותר כמה אחוזים צריך על פגיעה בגפה כדי לקבל אוטו

AVI359

New member
זכאות לרכב רפואי

YOYOSAM שלום רב רכב רפואי החל מ 30% פגיעת רגל לצמיתות.או 30% גב+10% רגלאו פגיעות שונות החל ב 50% .לצמיתות. בברכה אבי

עָנת

New member
זכאות קבועה../images/Emo88.gif

נכים בעלי 30% על פגיעות לוקומוטריות זכאים לרכב רפואי. נכים מ50% ומעלה זכאים באופן אוטומטי לרכב רפואי.
צירפתי לך קישור(לדוגמא
) מתוך השאלות הנפוצות,ע"מ להראות לך שהשד
לא נורא וניתן למצא בקלות מענה לכל מיני שאלות

ronila9

New member
קיימת עוד אפשרות לזכאות לרכב רפואי

שלום לכולם קיימת עוד אפשרות לזכאות לרכב רפואי למי שיש 55% , לא משוכלל ומתוכם קיים 10% לוקמוטורית (אורטופדי) לפחות זכאי לרכב רפואי. כך שאפשר לקבל רכב רפואי גם 46% משוכלל אם מתקיימים התנאי הנ'ל.

AVI359

New member
קיימות אפשרויות נוספות

RONJLA9 שלום רב קיימות אפשרויות נוספות למשל פגוע בפגיעות בודדות לוקומוטוריות בלבד החל מ50% לא משוקלל...למעשה מ40% משוקלל. הוראת הרכב הינה ההוראה הארוכה והמורכבת ביותר,רק על פי הפגיעות הספציפיות של כל נכה אפשר לדעת מה הרכב לו הוא זכאי(אם בכלל). בברכה אבי

yoyosan

New member
די לסבך אותי

נפגעתי ברגל שמאל, בשוק, אם יש לי יותר מ30 אחוז קבוע ברגל יש לי אוטו?

עָנת

New member
מערכת לוקומוטרית../images/Emo26.gif

פגיעה במערכת הלוקומוטרית כוללת את אגן הירכיים, עמוד שידרה מותני חוליות אס 5 עד אל 1 והגפיים התחתונות|ֱ|

yoyosan

New member
רכב רפואי -2

חברים מצטער שאני פותח עוד שרשור באותו נושא אבל אני לא קיבלתי תשובה ברורה ,, בבקשה אל תפנו אותי למאמרים או שאלות נפוצות הנה השאלה שלי שוב הכי ברורה שיש: נפגעתי ברגל שמאל,בשוק, רק ברגל הזאת ,כל הגוף בסדר אם יש לי יותר מ30 אחוז קבוע ברגל יש לי אוטו?

yoyosan

New member
עוד משהו

הבנתי שעל פציעה כמו שלי ,רק אבר אחד , רק רגל אחת כדי לקבל אותו אני צריך לקבל 50 אחוז לפחות ברגל לשנה או 30 אחוז ל3 שנים זה נכון? אין משהו אחר?

AVI359

New member
הוראת הרכב הינה המסובכת ביותר

ידידי שלום רב נכה בעל פגיעת רגליים החל מ 30% אחוז לצמיתות זכאי לרכב 1600 סמ"ק אם מדובר במספר פגיעות מדובר ב30% משוקלל,ולא חיבור אריטמטי רגיל של סך אחוזי הנכות,למשל:20%+10% הינם 28% משוקלל ולא 30% .או למשל 10%+10%+10% הינם 27% משוקלל ולא 30% האם ברור? בברכה אבי

yoyosan

New member
הבנתי

רק עכשיו עוד שאלה בנוגע לפרוצדורה .נקבע לי מחודש מרץ נכות זמנית של 50 אחוז על רגל שמאל ותהיה לי ועדה באוקטובר ששמה אני אקבל כנראה משהו לתווך ארוך יותר מחצי שנה.. לכמה זמן הם נותנים את הזמני הבא אחרי החצי שנה? לשנה בדרך כלל?

AVI359

New member
ועדה רפואית

YOYOSAN שלום רב שים לב,אם יש לך ועדה רפואית בחודש אוקטובר,גש ללשכה בחודש אוגוסט וקבל תאריך מדויק לקיום הועדה,הודע להם מראש שלא יאריכו לך את תוקף אחוזי הנכות הארכה מנהלית,מאחר וזה פוגע בזכויותיך בעיקר בנושא רכב,אמור להם שאתה מודיע להם מראש על מנת שלא יהיו תרוצים לדחיה או ביטול הועדה הרפואית-זה חשוב ביותר. בברכה אבי

למעלה