רכב רפואי ראשון

• פותח הנושא h82
  • פורסם בתאריך

h82

New member
רכב רפואי ראשון

שלום אני נכה צה"ל 56% ואמרו לי שהרכב שאני זכאי לו הוא סיטרואן c-5 1800השאלה שלי היא האים אני יכול לממש את זכאותי רק ברכב 1800 או שאני יכול לבחור גם ב-1600 ? אני בן22 ולא נראה לי שאני צריך רכב גדול כזה . אם אני אבחר ברכב לא בנפך מנוע שאני יכול אלה ב1600 יש סיכוי לכך שהזכויות העתידיות שלי יפגעו? תודה לעונים.

בני1234

New member
חשוב היטב

אנני מבין למה שלא תקח את מה שמציעים לך הרכב ללא עלות ההבדל בתחזוקה השוטפת הינו זניח. שתרצה בעוד ארבע וחצי שנים לעבור לרכב יצוגי , יהיה עליך להוסיף מכיסך את ההפרש. בהצלחה וברכות לרגל קבלת הרכב החדש

בני1234

New member
ובנוסף

אם כבר אתה מעונין לנסוע ולהשתמש ברכב 1600, עשה זאת ברכב השני. כך לפחות תוכל לשלשל לכיסך את ההפרש.

h82

New member
למה אתה מתכוון ?

ברכב השני ? ובלשלשל אלי את ההפרש?

AVI359

New member
ל H82

H82 שלום רב צר לי אך בגיל 22 צריל ללמד אותך את עובדות החיים. יש אוטופיה ויש חיים מעשיים. ארגון נכי צה"ל אנ"צ נלחם שנים על מנת שנכים הראויים לכל יזכו בהטבה של רכב 1800 סמ"ק.יש באפשרתך לקנות גם מיני מיינור,אך עם אתה נכה עם מגבלות רציניות המחייב רכב 1800 סמ"ק הסק מסקנות.פרט לזה ססיטרואן C-5 נבחר השנה לרכב הבטיחותי של השנה,על נוחיות כלל אין מה לדבר ברמה בפני עצמה,אז אולי תסביר לקוראי הפורום מה מניע אותך לרכוש רכב אחר הרי מה שלא נראה לך עתה יראה לך אחרת בעוד שנתיים האם חשבת על זה? אם תבחר ברכב קטן יותר כל ההטבות הכספיות יהיו על פי הרכב הקטןיותר. בברכה אבי

h82

New member
לאבי

מה שאתה אומר לא נכון "אם תבחר ברכב קטן יותר כל ההטבות הכספיות יהיו על פי הרכב הקטן יותר." לפי מה שהסבירה לי האחראית על הרכב בבני-ברק רק ההלואה וקנית הרכב יהיו על רכב קטן יותר . מה שמניג אותי לקנות רכב אחר היא הסיבה שאני לא רוצה ולא צריך רכב גדול. באתי לכאן לבקש עזרה משום שאני לא מכיר איך הכול עובד ולבקש עצה

AVI359

New member
H82 רכב

H82 שלום רב הינך צריך להבין דבר פשוט מאוד. אישית איני נמצא בקטגורית הרכב הזו כך שהענין לא משפיע עלי אישית. אין לי גם שום ענין ברכב שמי מהחברה רוכשים. על פניו נענין נראה כאילו מדובר בצעד מטעמים חסכוניים. אם הינך זכאי לרכב 1800 סמ"ק הינך מן הסתם זכאי לרכב 1600 + פגיעת יד, או שהינך זכאי לרכב 2000 סמ"ק ופגיעתך זמנית.בשני המקרים הינך צריך להבין שבמשך שנים רבות עמלו ראשי הארגון על מנת להגיע להשג זה,בפועל ללא מילים אתה אומר שהם סתם בילבלו את המוח וכל מאמציהם היו לריק שכן אין צורך בהטבה אותה הם השיגו במאמץ רב.אם זה המצב לא ירחק היום בו הטבה זו פשוט תבוטל כליל ואז תשמע את תגובת החברה ותבין מה ההשלכה של דעתך לטווח ארוך.שנית אני אומר לי אין נגיעה אישית לענין אך חשוב לתת את הדעת לנושא זה. בברכה אבי

רכב כבד

אל תהיה כבד, קנה מה שאתה זכאי לו, קיבלת פה יעוץ ממביני עיניין , וזה שווה הרבה היעוץ הזה. קנה את הרכב לו אתה זכאי כי אחרת תפסיד בעתיד, לפחות ברכב הראשון כפי שייעץ לך אבי. אבל כמובן שאתה רשאי לעשות מה שבראש שלך, רק אחכ אל תבוא בטענות שלא הסבירו לך . והפקידה במשהב"ט "מבינה" את מה שהמערכת מרשה לה להבין, אנחנו מבינים כבר מהחיים ומהניסיון. יוט לך איש צעיר. אורי

h82

New member
אבי ואורי

אבי: לא אמרתי דבר כזה ואני לא רומז לזה שאנ"צ סתם מבלבלים במוח כדי להשיג לנו הטבות אורי: זה כל מה שאני רוצה ,שתסבירו.

בני1234

New member
שמע בני מוסר אביך

נניח שלאחר שנסעת ברכב שבועיים את מחליט =מקבל שכל שהרכב אינו מתאים לך. עליך לפנות למהנס רכב שיאשר לך את ההחלפה, הליך שנמשך במקרה הטוב חודשיים שלושה. עליך להוסיף מכיסך את ההפרש בין רכב רכב 1600 לרכב שהינך זקוק לו. ריצות וסידורים עמ לקבל מה שאושר לך כעת. למה לך כל זה? שמע והפנם מה שאנשים חוו על בשרם ולמד מנסיון של אנשים עם נסיון.

עָנת

New member
h82 ברוך הבא לפורום../images/Emo20.gif

חבריי ענו לך מה יותר עדיף. גם אני חושבת שתבחר רכב ע"פ הזכאות שלך
וכן,ברכב הבא תוכל לרכוש רכב בעל נפח מנוע קטן יותר. מצרפת לך מאמר"רכישת רכב רפואי ראשון"

למעלה