רכב ראשון

NaughtyBoy

New member
רכב ראשון

שלום חבר´ס... חשבתי לקנות חיפושית בתור רכב ראשון. יש לי בתקציב משהו כמו 5-7 אלף שקל, האם אפשר קנות בזה חיפושית שנוסעת ולא תיתקע לי באמצע הדרך? או שכדי לחסוך ולקנות משהו יותר טוב. ובכלליות האם חיפושית היא רכב שרואה הרבה מוסך ועושה הרבה בעיות? והאם יותר קשה לנסוע עליה כי המנוע מקדימה? מה אתם אומרים/ממליצים? בתודה מראש, בר אביב.

KiCKAs5

New member
דבר ראשון , מזל טוב ../images/Emo24.gif

דבר שני.. כל חיפושית היא טובה.. החיפושית היא אמינה כל עוד אתה מתחזק אותה כיאות.. היא פחות או יותר כמו בחורה.. אם תזניח אותה היא פשוט תבגוד בך.. אז ככה שכל עוד שאתה דואג לה היא תיסע כמו שצריך.. לגבי מחירים אני לא יודע אבל אתה יכול לבדוק כאן http://www.beetle.co.il/pages/board.shtml לגבי חיפושיות למכירה .. יש שם מבחר די נחמד ואני בטוח שרובם בטווח של התקציב שלך. אגב.. אני בטוח שסתם התבלבלת אבל המנוע הוא מאחור.. ובמקומך לא ההיתי מצפה לחוות דעת אוביקטיבית לגבי חיפושיות בפורום חיפושיות

zxram

New member
הצעה

אני הייתי ממליץ לך לבחור חיפושית לפי כמה קריטריונים עיקריים מה שחשוב בחיפושית זה הבחינה המכנית , כשאתה קונה אחת אז תלך עם מישהו שיודע ומבין... תבדוק שאין חופש בהגה(בצורה מוגזמת) , תבדוק שאין נזילות מוגזמות מתחת לאוטו וכו´ רק אז תעבור לבחינה הקוסמטית , תבדוק שאין חלודה בצורה מוגזמת , בריצפת הרכב באזור המצבר (מתחת למושב האחורי) כשאני אומר צורה מוגזמת אני מדבר על חורים שרואים דרכם את הכביש...שהאוטו לא מלא חורים של חלודה וכו´ הבחינה הקוסמטית היא כבר עניין אישי (כל אחד והסטיה שלו). חבר שלי חיפש חיפושית לא מזמן אז אני יכול להגיד לך שבסביבות ה 5-7 אתה יכול להוציא חיפושית במצב אחלה עם תוספות כמו מושבים הגה ספורט וגלגלים אבל שוב קודם כל תבדוק את המנוע!!

NaughtyBoy

New member
תודה רבה...

אני עדיין מחפש בנרות חיפושית יפה... שקלתי לחסוך עוד כסף ובעתיד לחפש חיפושית קבריולט...

KiCKAs5

New member
לא ההיתי בונה על קבריולט..

אתה תצטרך לחסוך ה-ר-ב-ה כדי להרשות לעצמך קבריולט... הם מאוד נדירות בארץ והמחיר ההתחלתי שלהם הוא בערך 30 .. ובכלל נדיר למצוא מישהו שמוכן לוותר על כזה נכס...על גבול הבלתי אפשרי...

NaughtyBoy

New member
אממממ נקודה מעניינת....

טוב אבל אולי יתמזל מזלי... בכל מקרה ננסה למצוא חיפושית שנוסעת באיזור שלי שבת שלום.

kobix1

New member
רכב ראשון

ברשותי רכב מסוג חיפושית שנת 74 צבע תורכיז שנראה לי יתאים לך צור קשר במייל [email protected]

למעלה