רכב קטן איזה רכב קטן הייתם ממליצים לרכוש בסכום של כ-20,000 ש"ח. רצוי אוטומטי.
ר רונן אתגר New member 6/7/06 #1 רכב קטן איזה רכב קטן הייתם ממליצים לרכוש בסכום של כ-20,000 ש"ח. רצוי אוטומטי.
T tzvika pick New member 7/7/06 #4 ספורטיבי? חסכוני? נוח? מרווח? מה הנסועה השנתית והאם בעיקר בעיר או מחוץ לעיר? אתה רוצה לתחזק לבד או בעזרת מוסך צמוד?
ספורטיבי? חסכוני? נוח? מרווח? מה הנסועה השנתית והאם בעיקר בעיר או מחוץ לעיר? אתה רוצה לתחזק לבד או בעזרת מוסך צמוד?
ר רונן אתגר New member 7/7/06 #5 יופי - מתקדמים ../images/Emo13.gif הרכב לאימא שלי. אמור לשמש בעיקר לנסיעות קצרות בתוך העיר. יתוחזק במוסך.
יופי - מתקדמים ../images/Emo13.gif הרכב לאימא שלי. אמור לשמש בעיקר לנסיעות קצרות בתוך העיר. יתוחזק במוסך.
E elads22 New member 7/7/06 #3 ../images/Emo53.gif ../images/Emo91.gif מחפש רכב קטן אני מחפש לידידה שלי רכב והדרישות שלה הן כאלה: קטן, אוטומט, ובאזור ה15K... המלצתי לה על פונטו אך היא מתעקשת על אוטומט. המלצות מישהו?
../images/Emo53.gif ../images/Emo91.gif מחפש רכב קטן אני מחפש לידידה שלי רכב והדרישות שלה הן כאלה: קטן, אוטומט, ובאזור ה15K... המלצתי לה על פונטו אך היא מתעקשת על אוטומט. המלצות מישהו?