רכב משפחתי ב-35000 ש"ח ?

urisi

New member
רכב משפחתי ב-35000 ש"ח ?

יש מגוון אדיר וקשה להחליט... חשוב לי שיהיה פול אוטומט. הרעיון הטוב ביותר שהגעתי אליו עד כה הוא גרנד לאונה 94 GL, אבל אני בטוח שלכם יהיו רעיונות נוספים ?!?

redroze

New member
קורולה . . . . . .

(אני מתחיל להשמע כמו פרסומת מהלכת לטויוטה), האופציות הכי טובות הן קורולה שנת 94/93 או גרנד ליאונה . . . . . . אל תסתכל על מחירון כי היום כל רכב מוכרים מתחת למחירון !!!! הקורולה שלנו נמכרה במחירון בגלל הקילומטרז´ הנמוך (80K ב-8 שנים ויד ראשונה) . . . . . . .

© DrorZi

New member
אתה יודע מה, דווקא ../images/Emo70.gif

סיוויק .
יקרות טיפה אבל לדעתי השנים של 92 הן השנים הטובות ביותר של הסיוויק.
דרור זי.

שי ©

New member
ומשהו קצת אחר...

פורד מונדיאו. בתקציב שלך אולי תצליח לגרד מודל 96´, היא מרווחת יותר מהיפניות, בטוחה יותר, יש לה ABS ו-2 כריות (מה שליפניות אין, בד"כ) והמחיר שלה הוא בגדר מציאה. כיוון שאתה יכול לקנות מונדיאו שצעירה בשנתיים-ארבע מהיפניות, הדבר יקזז את יתרון האמינות (שלא בהכרח היה קיים-באירופה המונדיאו נחשבת לאמינה ביותר) ההתחלתי. שי

שי ©

New member
נו אז?

לא נראה לי שיפריעו לו עוד 10 ס"מ באורך בתמורה לכמעט 20 בבסיס גלגלים (כלומר במרוחח הפנימי). שי

redroze

New member
נכון . . . . .

מה שמיוחד בסיויק של השנים האלו זה שהיא מונמכת יותר ויש אנשים שאוהבים את זה ויש שלא . . . . . כמובן שיש לה קצת יותר כח מהקורולה וסובארו (אפשר להוסיף גם קצת אופי) ויש גם מושקעות (אחד שבא לקנות את הקורולה בא עם סיוויק 94 עם נהג אוטומטי ועוד כמה שטויות שאני לא זוכר) . . . . . .

עתיד©

New member
נראה לי שהוא משדבר

על קרוז קונטרול (בקרת שיוט) עלק נהג אוטומטי

redroze

New member
דיי, הבנו . . . . .

שקורולה זה רכב מצויין . . . . .
ססססתתתתאאאאאאאםםםםם אתה עוד בא אליי עם הקופסאת שימורים יפאנית (דגם דומה למה שהיה לנו רק קצת יותר חדש ועם טכנולוגיה) שמזכירה לי את הימים ה"טובים" (היה נחמד להיזכר) . . . . . . . עכשיו אפשר לשאול אותך איך זה לסוע בקופסאת שימורים יפאנית ????? אל תשכח שלנו היה אותה 8 שנים !!!!!!!!! חמוד, מה נסגר בסוף עם האאודי???? יש חדש ????

ran levi

New member
בנוגע לאאודי רק במסרים האישיים../images/Emo128.gif

מצטער חייבים דיסקרטיות

itzik93

New member
תתפלא לשמוע

יש גם רכבים שנמכרים מעל המחירון...כן, גם היום. איציק

itzik93

New member
אם תצליח למצוא אחת במצב טוב- הרווחת

לנו במשפחה יש "גרנד לאונה" 93 GL אוטומטית כ-4 שנים. אם אתה מעוניין לשאול/לדעת פרטים כלשהם - אתה מוזמן לשאול. איציק

למעלה