רכב מסחרי

רכב מסחרי

האם מישהו יכול להמליץ על רכב מסחרי עד 4 טון? הדילמה כרגע הינה בין דוקאטו, בוקסר, טרנזיט וטרפיק. דגמים נוספים יתקבלו בברכה. חשיבות ל- 2 דלתות מאחור לצרך גישה למלגזה. משקל העמסה גבוה, עד 2 טון לנפח חשיבות נמוכה יותר. בתודה

אפשר דגם?

לנהג יש רישיון ב´ הכוונה מעבר למידע כללי גם השוואה של עלויות שוטפות הרכב נוסע 50 אלף לשנה. וכמובן עלות ראשונה. הכוונה היא לרכישה של רכב חדש.

fazer

New member
GMC ונדורה ../images/Emo70.gif

למשפחה של חברה שלי יש כזו, שעברה 250K, שנת 95, ועדיין נוסעת כמו חדשה (ואפילו לא ממש לאט....)

drugstore

New member
בהמה!

בשירותי הצבאי חרשתי את הארץ עם כאלו (גם שנת 95) עם 300 ומשהו אלף קילומטר בתחת... הן בהמות!!!! יש להן כוח עצבני וקיקדאונים להיטיים אבל הן לא אמינות (נקודה), בולעות דלק (מזל שהמיכל הוא כ-80 ליטר פלוס) והניהוג דינו כדין למידת נהיגה בהתכתבות. קרי, לא מומלץ. ואני עדין...

fazer

New member
יש הבדל בין צבאית לאזרחית....

א. הצבאיות לדעתי בנזין, שלי דיזל. ב. צריכת דלק: אף פעם לא מדדתי, אבל הרכב נוסע משהו כמו נהריה-ת"א הלוך חזור פעמיים על מיכל (כלומר: הלוך-חזור-הלוך-חזור) - אוף, כמה מאותגר כתיבתית אני יכול להיות
ג. אמינות: עד היום, אוטו בן 7, עם 250K, ולא עושה בעיות, טפו טפו טפו. סולר ונוסע. ד. אכן בהמות עצבניות, והסוואנות עוד יותר חזקות (6500 טורבו דיזל) אני הייתי ממליץ. Fazer שאפילו 2 כלבות מוצאות איפה להתמקם בונדורה שלו.

תשובה מלאה וממצה, אבל

רק יסביר לי כבודו מדוע רוב רכבי המשלוח הם לאו דווקא טרנזיט טרנזיט מככב רק כרכבי הסעה. האם זה קשור לעבודה במאמץ? או בגלל שרכבי הסעה זוכים למיסוי נמוך?

drugstore

New member
לאו דווקא

מי החליט שרובם מככבים כרכבי הסעות צא לכבישים ותראה שיש מספיק גרסאות סגורות להסעת משאות... רכב אמין ומתקדם עם יבואן בעל שירות מעולה ומוכח. מה רע באמת?

עמדתי וספרתי 1,2,3,4,5,6,7,8,...

רוב הטרנזיטים החדשים הינם מיניבוסים אני מצפה מבעל רכב חלוקה שיענה מנסיונו העצמי ויפרט בנושא עלויות, תקלות, שירות

itzik93

New member
מדד מכירות אינו שווה ערך לאיכות רכב

הטרנזיט מכונית אמינה, חזקה, רועשת מבחוץ - שקטה מאוד מבפנים. הטורבו עובד היטב כבר מאיזור ה 1500 סל"ד והמנוע מרגיש חזק
. האוטו נעים מאוד לשהייה, המושבים נוחים מאוד לטעמי, המיזוג מצויין, הנדסת האנוש טובה מאוד - והרכב (למרות הפלסטיקה) משדרת איכותיות. נוחות הנסיעה פשוט טובה. על הבוקסר נסעתי חודשים ימים ואלפי קילומטרים, הדוקאטו (מניסיון כרכב עבודה) לא אמין בעליל והטרנזיט הוא היחידי מבחינתי שמציע אמינות, עוצמה, מוניטין ואיכות. זה שאנשים לא קונים טרנזיט (בשנים האחרונות לישראלי נמאס מהר מאוד ממותגים ולכן הוא מגוון) - בעיה שלהם. איציק

תודה רבה../images/Emo140.gif

רק שאלה קטנה, האם אין הבוקסר והדוקאטו אחים ומיוצרים באותו הליין באיטליה? ומשהו לגבי הרנו?

avishem

New member
סיטרואן ג´אמפי

מנוע HDI יש לך גם דגם מסחרי סגור וגם דגם ל9 נוסעים. יש בבעלותי רכב כזה. (פתוח 2.0 HDI) האוטו חייה רעה, לא אוכל דלק (1:16 בממוצע). המחיר נע בין 110 ל 140 אלף תלוי מה אתה מוסיף לו. לי אין תלונות חוץ מהעובדה שהרכב עם תיבת הילוכים רגילה ולא אוטומטית.

רן 56

New member
הוא רוצה להעמיס 2 טון על הרכב...

הג´מפי לא מתאים פה. ומי כמוני יודע עד כמה חיה רעה הרכב. הדגם החדש פשוט פרא. ואין כמו ידני. לחבר שלי יש כזה, החליף לפיטר אויר פטוח + גנטים מסגסוגת קלה + צמיגים 215-16-50 , הרכב סגר סקלה ועוד היה לו מה לומר. פשוט מדהים אך לא מתאים למקרה הנ"ל לצערו.

2 טון זה קצת בקצה הסקלה

יש לי כרגע לרגו שסוחבת מעל הרשום....שששששש ועשתה 200 אלף טפו טפו טפו. צריכת דלק 1:10 טיפול 10 כ- 450 ש"ח היתרון שלה לעומת הצ´מפ שיש לה שתי דלתות צד יש הצעות/דעות/רעיונות?

שי ז.

New member
לך על איווקו

לדעתי שווה לך לבדוק רכבים לרשיון ג´. לפי תנאי העבודה שאתה מציין עדיף ללכת על רכב קצת יותר גדול ולא להעמיס אותו עד קצה יכולתו. מעבר לכך לרכב ג´ יש יתרונות נוספים: אין שווי רכב כאשר הוא צמוד למישהו וברוב המקרים הקנייה יותר זולה מאחר והמיסוי עליו שונה. שי

רן 56

New member
ואני עוד חשבתי להציע לך לארגו ../images/Emo6.gif

לא יודע כמה הבוקסר יכולה לסחוב, אבל ממה ששמעתי היא לא רעה בכלל. לגבי הג´מפי אני כמעט בטוח שהיא בנויה למשקלים כאלה אבל אני מחר נפגש איתה ואני אבדוק.

יוסי®

New member
ראיתי ליד הבית שלי

את האיווקו לידר (או משהו כזה....) והוא נראה רכב בעל יכולת העמסה די גבוהה, עם דלתות מאחור וגם מהצד....

למעלה