רכב מנהלים/סאלון

יהודן

New member
רכב מנהלים/סאלון

לכבוד יומולדת 60, מזל טוב טפו טפו טפו, של אבא, הוא החליט לפנק את עצמו. אחרי הרבה שנים של זיעה - מגיע לו.
אז התקציב הוא 250, ואיכשהו נראה לי שיותר קל למצוא רכב שעולה חצי מאשר לבחור בין האופציות הדלות שיש במדרגת המחירים הזאת. תנאי הכרחי - רכב חדש. תנאי הכרחי 2 - נוחות נוחות נוחות והנאה מנהיגה. מכונית נוכחית - C5 2.0 רכב חלומי מחוץ לעיר (אם אתם לא בקטע של עקיפות), סיוט בתוך העיר (תגובת מצערת איטית להחריד, כיבויים הזויים באמצע נסיעה, התנהלות אוניתית על שיבושים במהירות נמוכה). מכוניות אופציונאליות: שברולט אימפלה - נפסלה אחרי נסיעת מבחן. c5 3.0 - טרם נבחנה אבל לאור הניסיון הלא מלהיב עם אחותה הקטנה... 407, פאסאט - נופלות על סעיף הנוחות והפאסט גם על רקע יבואן עם מחירים חסרי הגיון ושירות מפוקפק. ביואיק לוצרן - תבחן השבוע, עפ"י מבחנים שלה, אין יותר מידי ציפיות להתלהבות. יכול להיות שזהו? נשמח לרעיונות. תודה :) נ.ב - הח"מ נוסע ברכב שערכו 4% מהחיפוש המיועד, בלי הקנטות בבקשה על עניין התקציב שמוגדר לעיל (אם מישהו צר עין) וחוצמזה, קנאה זה משמין
מה שמזכיר לי שבאמת הגיע הזמן לדיאטה. שבת שלום :)

יהודן

New member
אם יורשה לי לצטט גדולים ממני

"הלקוח האופייני יעדיף A6 עם מנוע של חיפושית, על-פני סקודה עם מנוע של אודי". (אלי שאולי, YNET)

יהודן

New member
נסעתי בה בארה"ב

נחמד לכבישי ארה"ב האינסופיים. פחות נחמד לכבישים המאוד סופיים שלנו. משהו מוזר בהגאים של האמריקאים - ונשים בצד את עובדת היותם חסרי תחושה לחלוטין - המיקום ממש גרוע ובנוי באמת רק לנסיעה על כביש ישר וארוך...

חיים_K

New member
לא הבנתי את המשפט התמוה הזה

איך מסיקים משהו מחיפושית ו A6 לגבי סקודה סופרב, לאלי שאולי הפתרונים. סופרב היא פאסאט דור קודם מוגדלת, עם כל הטכנולוגיה של הקונצרן וברמת גימור גבוהה. יש מי שטוען שהיא נוחה מאד ונותנת תמורה מעולה לכסף. הסמל על מכסה המנוע של הסופרב אולי לא ממש מרשים, אבל יחסית לביואיק ??

שי ז.

New member
מי שקונה רכבים כאלה קונה

בעיקר סמל סטאטוס (כמו מישהו שאני מכיר שקנה BMW740 חדשה ואפילו אין לו מושג מה נפח המנוע שלה ומה הביצועים). סקודה עדיין לא סמל לכלום פרט למונית.

שי ז.

New member
סטאטוס בלבד

בקרב הזקנים, מנהלי הבנקים ושאר האנשים שממש לא מתעניינים ברכב ביואיק נחשב לשם יוקרתי.

יהודן

New member
בואו נקצין את זה...

הייתם קונים רכב סאלון, באיכות סבירה, מתוצרת יונדאי שעולה בדיוק כמו רכבים מקבילים מיצרנים עדיפים? בקניית בגדים אנשים מתייחסים למותג כחלק מהכיף בקניה. ומשלמים על זה יופי. המותג מכיל בתוכו כל כך הרבה דברים חוץ מרושם, על אחת כמה וכמה כשהקנייה הופכת למורכבת יותר ויותר. בכל מקרה, הסופארב מתחרה רלוונטית לסיטרואן C5, 407 2.0 ואנחנו מדברים על קפיצה קטנה מעל המבחר הזה. רק שעושה רושם שאין ממש מבחר אטרקטיבי. אני טועה?

למעלה