רכב ממכרז

© DrorZi

New member
אופס, טעות לעולם חוזר

התמונה בהודעה למעלה לא היתה אמורה להיות של החיפושית, הנה התמונה הנכונה של ה BMW עומדת עם תאורה דולקת.
דרור זי.

© DrorZi

New member
הנה הגוף תאורה כבוי

שים
להבדלי גופי התאורה של תאורת המעבר ("אור נמוך",קסנון) לאור הדרך ("אור גבוהה",תאורה רגילה)
דרור זי.

© DrorZi

New member
../images/Emo32.gif והנה איך זה להיות במושב הטייס

למי ששאל.... (מתאים למי שרוצה 1024*768)
דרור זי, צילם ונהג.

ran levi

New member
אההההההההה ודרך אגב

הקסנון דולקים בצילום של האולרואד

אילן די

New member
עדיף לקנות לא מקורי

500 דולר לזוג נורות זה די יקר ולא משנה באיזה נורות מדובר. ישנם תחליפים טובים שעולים באיזור ה- 200 דולר (לא לקנות את ה- HID הזולים שעולים פחות מ-50 דולר).

redroze

New member
באמת אמרתי לאבא שלי . . .

אם הקסנון ויהרסו זה יעלה הרבה כסף . . . . . . redroze, עדיין חושב שקסנון זו המצאה גאונית !!!

ran levi

New member
הקסנון של הרכבים

המדוברים זאת לא רק המנורה אלא פנסים שונים בתכלית מהפנסים הרגילים

be_roo

New member
לא מדויק

בכיוון נכון קסנון (מהיום אמור זנון
) אינם מסנוורים. העניין הוא שהם חזקים יותר, ולכן כאשר הכיוון אינו נכון, הם הרבה יותר "מכאיבים" לעין מאשר פנס רגיל.

sronis

New member
כל מה שאני יודע זה שבקליאו החדשה

כמו זאת של עומר, הקסנון מאוד מציקים בעיקר כשאני נושא קצת לפניו בנתיבים אחרים. זה פשוט מהבהב בעין ומציק... אולי באמת הם לא מכוונים (ברכב חדש?) רוני, גם חושב שקסנון זה מאוד יפה

© DrorZi

New member
אלו לא הקסנון שדיברתי עליהם

דבר ראשון, עכשיו שמתי לב לפדיחה, אתמול העלתי תמונה לא נכונה בסדרת התמונות על הקסנון, תכף נראה מה אני יכול לעשות כדי לתקן. רוני, ה"קסנון" של הפונטו והקליאו הם לא הקסנון של BMW AUID או OPEL המדובר פה, שים את הקליאו ליד קסנון אמיתי ופתאום תראה כמה האור של הקליאו צהוב, פשוט לא יאמן ההבדל. הקסנון הזה הוא יצור שעוד לא עמדתי על איכותו מקרוב ולא יצא לי לפרק מנורה שלו אך אני יודע שאין לו מגבר תאורה כמו לקסנון הלבן והוא גם נדלק כמו פנס רגיל ולא כמו קסנון לבן (שם הוא נדלק כאילו הדלקת מנורה עם דימר ולוקח לו 5 שניות להצייצב, פשוט מהפנט ההדלקה שלו במקום חשוך) אני חושב שהקסנון של הפונטו/קליאו זו מנורה שהוחלף פה גז ההלוגן לגז קסנון בלבד. לאילן, פנסי HELLA הלוגן (קיט שלם של תאורה, פנס+מגבר) עולים בסביבות ה 3K ש"ח, ידוע לך מה מחירם בארהב
(נגיד FF50 הלוגן)
דרור זי.

OmerE

New member
גם בקליאו, אלה בדיוק אותם קסנונים

כלומר, בספורט Mk2. עם אותה תופעה שתיארת, כאילו שהאור "מתייצב". רוטט כאשר מדליקים אותו, ואז מתייצב. רוני: הפנסים דווקא מכוונים כראוי. הם לא עוברים את קו החלון לעולם, ודי רחוקים ממנו. על דרך משובשת הרכב קופץ ואז הם באמת מציקים (אבל לא לי :) ).

redroze

New member
באומגה זה לא קופץ . . . . .

מדליקים וזה לבן . . . אין שום עניין של "התחממות" של המנורה וכו´ וראיתי את הקליאו המדוברת ויש הבדל בין הקסנון באומגה לקסנון בקליאו למרות שעדיין לא עשיתי השוואה פנים מול פנים . . . .

למעלה