רכב חדש

אלעדאש

New member
רכב חדש

היום בשעה 16:30 לערך הגיע רכב געש חדש מתוצרת "מאן" לשרותי כבאות והצלה ראשון לציון. פרטים ותמונות על הרכב בהמשך

102lior

New member
הרכב החדש

רכב הגעש החדש בגיע לתחנה שלנו וזכה לטקס קבלה שעוד לא נראה כמוהו. המפקד, יושב הראש, כבאים, מתנדבים ורכבי התחנה עמדו בשורה לפניו וקיבלו אותו בצופרים וסירנות ומתז מים מהסולם של רכב הנץ.

בקרוב בתל אביב רכב "אשד"

אנו מצפים כבר אולי בשבוע הבא לקבל את רכב האשד החדש. 13,000 ליטר מים וכמובן 1,500 ליטר תרכיז קצף.

fireman

New member
מאן?!

אתה בטוח במה שאתה אומר?! לא מדובר בגעש שהוא רכב חילוץ אלא באשד שהוא רכב כבאות כבד מסוג אספקת מים עד כמה שידוע לי המכרז האחרון היה לגבי 4 רכבים על שלדת איווקו עם מנוע בהספק של 440 כ"ס ותיבת הילוכים אוטומטית, ידוע לי שאחד מהם אמור להגיע לתחנת רחובות.

102lior

New member
הרכב

כפי שאתה יכול לראות בתמונה הרכב הוא משאית של מאן

fireman

New member
ליאור ידידי היקר...

ליאור שני כתב על רכב ה"אשד" ולא על רכב ה"געש" שהעלית בתמונה שהוא אכן מורכב על שלדת מאן רכב ה"אשד" הוא רכב כבאות כבד, מדובר ברכב המיועד לאספקת מים ומשקלו כ30 טונות, רכבי האשד הקיימים כיום בשרותי הכבאות בנויים על שלדת מרצדס 2638 בדומה לברונטו עד כמה שידוע לי המכרז האחרון היה לגבי שלדות "איווקו" השאלה אם אכן הרכב שהם אמורים לקבל הוא על שלדת "איווקו"

102lior

New member
צודק

הטעות כאן היא שלי חשבתי שמדובר ברכב החילוץ החדש

cohen40

New member
אשד חדש

מזל טוב לידעתך זהו אחד הרכבים הראשונים בסידרה שלמה של מכוניות במשקל כולל של 27 טון שמגיעות עם גיר אוטומטי אין לי ספק שיהיה לכם קל לתפעל אותו ותהיו מרוצים מזל טוב וכן ירבו

fireman

New member
ברוכים הבאים../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

שלום לאוניד וברוכים הבאים לפורום מקווה לראותך כאן עוד הרבה! בברכה ערן אייל מנהל הפורום

רכישת רכב הגעש נדחתה (באר-שבע)

בהחלטת הנהלת האיגוד הוחלט לא לרכוש את רכב הגעש עקב מצבו הקשה של האיגוד(איגוד ערים אזור-באר שבע) לדעתי ההחלטה אינה נבונה ואינה במקומה.

cohen40

New member
גם לדעתי אך צריך להתיחס לתקציב

חייזר מה שלומך אני מסכים איתך שצריך לרכוש רכב געש אולם צריך גםלשלם עליו ואם לאיגוד שלך אין תקציב לכך אז מה אתה מציע לעשות אין לי ספק שצריך שינוי מהותי בכבאות בארץ בנושא התקציב אבל בפני המפקד עומדות כמה בעיות האם לרכוש רכב או לשלם שכר לדוגמא שנינו יודעים מה התשובה הרי מזה אנו מתפרנסים לדעתי כרגע יש לשמור בכל מחיר על הקיים היות והמצב במשק קשה מאוד ואנו נלחמים על כל אגורה וזה שנכנסות מכוניות לשרותים מה שנכנס צריך להגיד תודה אני בטוח שהמצב יתבהר ויוטב ההנהלה שלך תשנה את ההחלטה

אותנו שכחו בקסטינה

הי יורם! מדובר לא רק ברכב הגעש אלה כמעט בהכל כנראה שמדינת ישראל נגמרת בצומת קסטינה. כי לדרום לא מגיע כלום.

cohen40

New member
חשבתי שלא תזכור

אז כל הכבוד לך ואני בטוח שלא שחכו אותכם כי גם אשקלון קיבלו והם הרבה דרומה מקסטינה

למעלה