רכב הדגמה.

רכב הדגמה.

היום היינו בשרודר בבני ברק, והסתכלנו על רכבים. אז קודם כל... רציתי לציין שהפיקאסו זה אחד הרכבים הכי לא נוחים שישבתי בתוכו, וזה בכלל בלי לצאת לנסיעת מבחן. עכשיו... ה C5 וה406 - שני רכבים נהדרים <כמובן שהC5 יותר> שמחירם גם כמעט דומה, אבל ההבדל הוא בזמן ההמתנה <שלושה חודשים לC5 לעמות עשרה ימים ב406>. במצב כזה, מכיון שאנחנו זקוקים לרכב כמעט באופן מידי, אנחנו נלך על ה406. אבל מה? הציעו לנו, את הרכב הדגמה של החברה. שניהם, <C5 ו406> עם 3000 קילומטר דרך, שעברו, מסירה מידית <כמובן> ובהנחה של 7%. רציתי לדעת מה דעתכם על הנושא?

אתה בטוח?

זה רכב שמוגדר כרכב חברה. מכיון שזה רכב הדגמה, עברו עליו הרבה נהגים, שהמטרה שלהם היתה לבדוק את הרכב, מה שיכול להיות שגם שחקו חלק מהדברים, ובדקו את המגבלות <בסיבוב הקודם, אבא שלי קיבל קסנטיה לסיבוב במשך שעה שעה וחצי, בלי מלווה נציג חבר´ה
> אז.. התשובה עדיין זהה?

rtwingo

New member
כן, לדעתי כן.

7% זה הרבה כסף (נסה להוריד יותר, או לסחוט אבזור כמתנה), ונסיעות מבחן הינן ב99% רגועות מאוד. רוב האנשים מפחדים למהר ברכב חדש שהם לא מכירים, ונסיעות המבחן עם סוכן הן רגועות למדי, במיוחד ברכבים כמו שאתה שוקל. אם אין בעייה של כסף, עם זאת, קניית חדש לחלוטין תבטיח שקט נפשי. שיקול כלכלי גרידא, מבחינת "נזק", לא הייתי דואג מדי.

שי ©

New member
ממש לא. לדעתי, ממש לא.

הרכב הזה יהיה שווה בעתיד 10%-15% פחות, ויש אנשים (כמוני, למשל) שלא היו נוגעים בו בכלל. קח 406 מהמלאי או (עדיף) משהו אחר וטוב יותר. שי

ממתי

New member
למה לא להזמין את ה C5 ובינתיים

לקבל את רכב ההדגמה בחינם עד שיגיע הרכב.....

קיבלנו הצעה אחרת...

להזמין את הC5 ובינתיים לקבל את 406 קופה שעומדת בחניה ליד הסוכנות... אבל החלטנו שלא, כי הקופה אוטומט... <אקס - חלומות באספמיה..>

ממתי

New member
ת´שכח מזה

הקופה שייכת לעו"ד כך וכך שהוא הבעלים של סוכנות לוביט (יעני לובינסקי ביטוח). כשתקנה את אחת המכוניות מלובינסקי, ההצעה של לוביט לא תאחר לבוא...

SENDA

New member
מה זה נסיעות רגועות ../images/Emo8.gif

לפי דעתי על תעשה את הטעות הזאת. הרכב משומש, ובצורה הגרועה ביותר. שאני לקחתי רכבים לבדיקה (528 ואודיA6 2.7 ביטורבו) חוץ מזה שאני ניסיתי לבדוק כמיטב יכולתי את הרכב, הסוכן בעצמו נהג כמו משוגע (להראות את יכולות הרכב) ועשה לנו הדגמות של בלימת חרות מ 100 קמ"ש שחצי רכב על השוליים (חול ואבנים) וחצי על הכביש. אולי יש נוהגים רגוע אבל המון נוהגים בלי פחד, בייחוד הבעיה חמורה ברכבי הילוכים ששם קל יותר לקרוע את המנוע. אני, הייתי חושש

אתה מדבר על רכבים מסטגמנט אחר..

אתה מדבר על רכבים ספורטיביים. וידניים, ששם יש מה לשחוק, ויש לאן למשוך. אני מדבר על אוטומט, וגרסא 1.8 של הרכב, ולא 2.0 אפילו... ד.א. - הידעתם שלובינסקי לא מיבאים 406 וC5 ידני לארץ יותר?

שי ©

New member
התכוונתם לקנות C5 1.8?

מדובר ב"עגלה" רצינית שכנראה לא תהיה מבוקשת כיד שניה. מומלץ להמנע! בקשר לשאלתך ב-Y-NET, אתם תרשמו כיד שניה מחברה, מה שאומר הפחתה של 10%-15% במכירה... שי

SENDA

New member
אני מדבר על רכבים בכלל

גם שקנינו ג´יפ (טיוטה פור ראנר) אז המגדים הראה לנו את כוח המנוע האצות חזקות ומצב ספורט (
) אז ברכב אוטומט לא קורעים את המנוע (כי אי אפשר) אבל אני שבעל רוחו ספורטיבית יכול להגיד לך שגם אם אני יבדוק לנטיס, אני ינסה לבדוק האתה מכסימלית ונתונים ספורטיביים אבל רכב אוטומט בהחלט יותר בטוח לקנות מהדגמה אפילו שאני הייתי פוחד מדי לעשות את זה יום טוב ניב

רן 56

New member
למה אי אפשר להביא אוטומט ...

לאזור האדום ? הלטאיכס הקודמת שלי לא רק שביקרה בשוטף שם, היא גם ביקרה במסלולי הקארטינג ברחבי הארץ ואף בדקה אותם.

sronis

New member
בלימות חירום מ-100 קמ"ש?

חצי על השוליים וחצי על הכביש? אתה יודע מה קורה לב.מ.וו סדרה 7 (קודמת) בכאלו תנאים - ממש קשה לשלוט עליה!! בכל הרצינות... רוני

SENDA

New member
אז זה מה שקורה ...

ה528 פשוט נזרקת לכביש (שמאלה) כיוון שהבלימה חזקה יותר בצד שמאל (הכביש). האודי 2.7 ביטורבו זזה קצת לצדדים אבל נשארת יציבה. למעשה המוכר של החברה הוא זה שהציע את הניסוי (פעם לקוח שלו רצה) ואחרי זה שניסינו אם ה 528 אז כמובן שרצינו לראות את ההבדל. האודי עשתה את זה הרבה יותר טוב (אם משהו ידחוף אותי לשוללים ואני יצטרך לעצור, אני יעדיף להיות באודי) אבל זה בהחלט היה סתם

דני ג

New member
אתה בטוח ?????????????????

מפני שלמכוניות אלו יש ABS ואין שום סיבה בעולם שרכב המצויד ב ABS יסטה הצידה בבלימה על "דו-משטח" מעין זה. תוכל לפרט ?? דני G.

SENDA

New member
אני בטוח ויש לך טעות בסיסית

ה ABS מונע הנעלות גלגלים. במקרה כזה פשוט יש צד אחד שבולם חזק יותר (אספלט) וצד שני שיכולת הבלימה נמוכה יותר (שוליים אם חול ואבנים), ולכן למערכת ה ABS אין יכולת לעזור פה. מה שכן לאודי יש מערכות שמורידות את התופעה ומייצבות את הרכב.

kitt

New member
בBMW יש מערכת עזר לABS שגם מווסתת

את הבלימה בין גלגלים מקבילים (שמאל/ימין) כך שנמנע המצב שתיארת.

red cars

New member
פעם הראו משהו מדהים בBMW M5

האחרונה המצב כביש רטוב כעת טיף נידל התחיל סלאלום פראי ימינה ושמאלה חד ומהיר והאוטו בשלו פשוט ישר. הם הסבירו על פי מה שהבנתי שכאשר אוטו נוסע ימינה חזק לדוגמה המערכת קוראת את המצב ובולמת את המאלי וכך נשמר איזון מדהים לצערי מחקתי בטעות את הקטע.

sronis

New member
דני, שאל את איתי אלון

בקשר לב.מ.וו סדרה 7. אני זוכר שהוא סיפר לי בקורס של אלטרנתיבי כמה שהיא מסוכנת במצב כזה. (קשור לבסיס הגלגלים הארוך) רוני

למעלה