רכב בתל אביב

almogm1

New member
רכב בתל אביב

היי,

אז בעקבות החוקים המטופשים על סגירת העיר בשבת, וגם כי אני צריכה להתנייד איכשהוא ולא דרך קו 5, רכשתי לי לאנטיס קטנה ומעופשת שנת 95. העניין הוא שעדיין לא ביטחתי אותה, ואני מתלבטת אם לעשות ביטוח מקיף או רק חובה.. מה דעתכם? יש דרך להוזלה של הביטוח?

תודה

dw2322

New member
לאנטיס איננה רכב קטן אלא משפחתי

אם השימוש העיקרי הוא לנייד 1 בחורה רווקה במשקל 50 קילו ברחבי העיר אז לא חבל היה בשביל זה לקחת רכב משפחתי? אם מתעקשים על מאזדה אז כמדומני באותן שנים היה 121 או דמיו, שזה רכב קטן שיהיה הרבה יותר שימושי למטרת מציאת חניה - שמהר מאד תגלי שהופכת להיות שיקול מרכזי מאד באם לשנע את הרכב. בפרט אם אין לך מקום חניה פרטי בבית.
בנוסף תגלי מהר מאד שעלויות הדלק, התחזוקה והביטוח הופכות את החופשי חודשי, עם או בלי תל אופן, שהיה לך קודם לפנטזיה נחשקת (הוצאה של פי 10 על תחבורה איננה תסריט בלתי סביר).

אם הסיבה היא רק בגלל ש am:pm נסגר בשבת (יש עוד משהו שאמור היה להסגר ושממש מפריע לך?), ונכון לשבת הזו זה לא קרה, אז כדאי לשקול שוב את קניית האוטו. תמיד אפשר להתחרט ולמכור.

בכל אופן, לשאלתך, ברכבים ישנים יותר מקובל לעשות חובה+צד ג, אבל אם ההבדל בין צד ג למקיף איננו גדול אז יש תועלת במקיף (שכולל שירותי גרירה, ברכב ישן שירותים כאלה עשויים להיות שימושיים, להבדיל משריטה או דפיקה בפח, שכבר לא מרגשים יותר את בעל הרכב)

ברור שמקיף

לא יודע אם זה שווה לך או לא אבל אני התקנתי ברכב מערכת התרעה של איווקס וקיבלתי 12% הנחה בביטוח המקיף אז לי זה השתלם מהבחינה הזאת. שוב, לא נכנס לשיקולים האישיים שלך בעניין הזה. רק מיידע.

prizman

New member
כדי להחליט על ביטוח מקיף

צריך לעשות הערכה של מחיר הביטוח מול ערך הרכב, במקרה הזה עדיף לוותר על המקיף.
לדבר על מערכת איוואקס בהקשר הזה זה מגוחך לחלוטין.

Mesarim

Member
מה פתאום ?

מקיף עולה כמעט כמו כל הרכב שיש לה
תתעורר

dw2322

New member
גם האייווקס

למעלה