רכב בסין

idogz

New member
רכב בסין

בשעה טובה הגיע הרשיון נהיגה ואני רוצה לקנות רכב. אשמח לקבל טיפים מבעלי נסיון בנושא בעיקר לגבי סוגיית הביטוח, יש חברה מומלצת? סוגי כיסוי וכו.. תודה

אMור

New member
אתה באמת מתכון לנהוג ב- GZ?

אצלינו אפילו נהגי מוניות מפחדים להיכנס לשם. עיר הגשרים והמפלסים...

idogz

New member
פחות בGZ

אבל יש לי הרבה נסיעות ארוכות מחוץ לעיר ורכב ייקל עליי את החיים ואני מקווה שיתרום לי לעסק. בעיר פחות צריך. יש לך איזה מידע בנושא?

אMור

New member
הביטוח כאן הוא בדיוק כמו בכל מקום אחר בעולם

הכל ענין של מחיר, וככל שאתה רוצה כיסוי יותר נרחב - כך המחיר עולה. תלוי כמובן באיזה אותו, תג המחיר שלו וכו'. סביר להניח שביטוח ל- cherry יעלה פחות מחצי ביטוח של AUDI A6... אחת מחברות הביטוח הגדולות: 中国人民保险公司 תן לפקידה שלך לברר את העלות. הם ישאלו אותה כל מיני שאלות כמו באיזה אוטו מדובר ומה העלות שלו, כמה אנשים ינהגו בו.... בקיצור, תחשוב על כל הכיסויים שאתה רוצה לכלול ותרשום לה. בשביל לבטח, תצטרך למסור להם את הפרטים הבאים: 1.Passport copy 2.Registration number 3.Car rack number 4.Drive certificate. אגב, איך קיבלת רישיון? עשית מבחן תיאוריה?

idogz

New member
שילמתי 3750 RMB

נתתי את הרשיון המקורי מהארץ, כמה תמונות וקיבלתי תוך שלושה שבועות רשיון.

אMור

New member
תבדוק טוב טוב שהוא לא מזויף

עשיתי את אותו הדבר (שילמתי אלף פחות, לא משנה) ונתנו לי את הרישיון ביד. כמו כל דבר בסין, בדקתי מה אני מקבל והתברר לי שזה מזויף, כלומר בלי מעבר של מבחן תאוריה לא יכול להיות לך רישיון. אז הכל טוב ויפה, אין משטרות שבודקות רישיונות כאן, אבל עם רישיון מזויף הביטוח שלך לא יופעל במקרה הצורך... כלומר - לנהוג עם רישיון מזויף או עם הבינלאומי - same. אני למדתי שכל הענין הזה של לשלם ולקבל רישיון זה הכל ענין של זיוף ומי שרוצה רישיון חוקי חייב ללכת, להירשם במשרד הרישוי, לעבור בדיקות ומבחן תאוריה ולקבל את הרישיון במשרדי הרישוי. לפעמים סין נוהגת כמו ארץ מתוקנת....

אMור

New member
את החלק הראשון אתה כבר יודע

החלק השני הוא שיש מבחן ב- 14 לחודש ואין ספר באנגלית - אז אני אצטרך פיתרון יצירתי. אולי אשלח את המטומטמת לשנות לי את המבחן לסינית ואז אני אקח איתי סיני שייעשה איתי את המבחן. או שתואיל בטובך להשיג לי ספר באנגלית.

Omiz

New member
הרכבתי כאן סיירת

מיוחד שאמורה לצאת מחר למשרד הרישוי ולהשיג את ספר השאלות המדובר... בהנחה שנשיג את הספר מחר, יש לך מספיק זמן להתכונן, תתמקד בעיקר בעמוד 17 תמיד יש שם שאלות טובות

אMור

New member
אני לא בטוח שיש את הספר הזה במשרד הרישוי

כי אצלינו לא היה להם אפילו בסינית. "יש בגוגל" אמרו לנו. נו...? והיא מצאה? קדחת מצאה. אני כבר לא יודע מי יותר מטומטם... בכל אופן, כמו שאמרתי לך, אני צריך את הספר יותר בשביל לקחת למבחן מאשר ללמוד ממנו לפני... אני בטח יהיה היחיד שם גם ככה... המשרד רישוי הזה נמצא על איזה הר בווילג' XILI. בכל מקרה, הענין עם האנגלית נכנס כאן רק בימים האחרונים, אז ספר בטח שלא יהיה כאן - מה שאומר שהסיירת שלך חייבת לחזור עם ספר. הכניסו חוק חדש, בחינות באנגלית. איזו התחשבות - כל הכבוד לסינים, אבל למה שידאגו מבעוד מועד לספרים באנגלית? "ואיך אני אמור ללמוד לבחינה אם אין ספר באנגלית", שאלתי ונעניתי: "זה לא הענין שלנו, זה הענין שלך". מזל שאני לא חודש כאן בשביל לחתוך ורידים....

idogz

New member
אני אקח את הרשיון למשטרה ואנסה לבדוק.

אם זה מזויף אז יש כאן לפחות עוד 10 ישראלים שנפלו עם אותה חברה. אני הגעתי אליהם דרך ישראלי אחר. תודה

rambling

New member
או אחד מאלה ../images/Emo13.gif

http://creativeadvertisingworld.com/bmw-7-vs-byd-f6/

למעלה