רכב במעונות

atudaman10

New member
רכב במעונות

ושוב שאלה לכל הטכניונאים - אם יש לי אוטו (אל תדאגו, זה יותר דומה לאופניים עם ארבעה גלגלים אבל לא משנה...), יש מקום להחנות אותו אם אני מתכוון לגור במעונות בטכניון? וכמה עולה החנייה / הכניסה לשטח הטכניון עם האוטו

raky

New member
לפי מה שזכור לי, אם אתה מבקש

אישור כניסה לרכב למתחם המעונות, אתה מאבד את הזכאות למעונות או משהו... במילים אחרות, הם טוענים שאם אתה מסוגל לממן רכב, (או אופניים על ארבע), אתה במצב כלכלי שלא מזכה אותך במעונות. אבל, כאמור אני זוכר את זה ממש במעורפל, וייתכן שאני טועה. אנא תקנו אותי אם כך..

Hawk17

New member
מכונית דופק...

הי man, מכונית נחשבת כקרטריון בקבלת מעונות, ואם יש לך מכונית, גם אם זה תלת גלגלי ומפלסטיק כמו ההיא ממיסטר בין(לא המכונית שלו), אתה יכול לחלום על מעונות, כי מי שיש לו מכונית נחשב בעיני הועדות קבלה האלה לטחון. עצתי- תעשה הסבה לוספה\טוסטוס, ואין זו עצת אחיטופל....

sroiz

New member
אתה לא מאבד זכאות באופן מיידי

אם האוטו הוא בערך של (לפי לוי יצחק) של עד 15000 שקל אז מותר לך לקבל מדבקה כחולה המאפשרת חנייה באזורים מרוחקים בתוך הטכניון ועולה 150 ש"ח. לפי דעתי עדיף לך לקחת מדבקה לבנה שעולה 10 שקל שמאפשרת כניסה רק מ15:30 אבל גם ככה אין הרבה חניי לתוויות כחולות אז אתה תחנה את הרכב ליד אחד השערים שם זה חינם בקשה למדבקה לבנה - אצל הקב"ט בשער המערבי בקשה לכל מדבקה אחרת - במחסן ליד תא צפון (מעל המכינה) יש להצטייד באישורים מתאימים (רשיון רכב, אישור סטודנט וכו´) טל´ לפרטים 04-8292222

atudaman10

New member
מה זאת אומרת?

"חנייה מרוחקת" - אז אתה אומר שאני צריך לוותר על רעיון האוטו - עדיף לקחת רכבת כל פעם שאני חוזר הביתה? כמה מרוחקת החנייה מהחדרים, והאם יכול להיווצר מצב בו ממש אין חנייה?

amitai1

New member
לא צריך להגזים

אין מצב שאין חניה בכלל. למי שיש פתק כחול, מותר לחנות רק בשני המגרשים הגדולים. אחד ליד השער המזרחי (ליד נשר), והשני בחניון העליון, במרומי הטכניון. בכל מקרה תמיד יש הסעות חינם שעושות סיבובים בפנים. אחרי השעה 1530 מותר לכל אחד לחנות בכל מקום שהוא רוצה. עכשיו, עד כמה שידוע לי, יש מדבקה ירוקה, שכל מי שגר במעונות מקבל אוטומטית, והיא נותנת לו לחנות ליד הבית שלו. ככה שזה לא נכון שלמי שיש מעונות אין אוטו - יש המון מכוניות עם מדבקות ירוקות ליד המעונות...

sroiz

New member
מדבקה ירוקה יש רק לנציגי סמסטר!

ואין קשר בינה לבין זכאות... הזכאות נבדקת עפ"י שווי הרכב

amitai1

New member
רק לנציגי סימסטר?

אני כמעט בטוח שזה לכל דיירי המעונות. אחרת איך תסביר את כמות המדבקות העצומה בחניות של המעונות?

sroiz

New member
נציג סמסטר

כל תחילת סמסטק אביב בטכניון מתקיימות בחירות אשר כל סמסטר בוחר לו נציג (מאלה שהגישו מועמדות ולומדים בסמסטר)... אלו שנבחרים מכהנים גם כאמצעי הקישור בינך לבין המרצים וגם בינך לבין האגודה בכך שהם חברי ועידה... מתוך אותם נציגים נבחר אחד (בהצבעה של כל נציגי הסמסטר של הפקולטה) והוא יו"ר ועד הפקולטה וגם חבר הנהלה האגודה...

sroiz

New member
הכמות העצומה...

כנראה שאת לא מבין... מדבקה ירוקה מתוקף היותה ירוקה מקנה לך זכות חנייה אך ורק ליד המעונות.... ולא בשום מקום אחר...

amitai1

New member
זהו בדיוק

ולכן זוהי מדבקה של דיירי מעונות. יכול להיות שגם נציגי סימסטר מקבלים כזאת, וגם נותנים אותן כפרסים כמו ברונדו האחרון.

sroiz

New member
כל סטודנטט רשאי לקבל רק מדבקה כחולה

פעם היתה הגרלה לגבי מדבקות ירוקות אדומות היום כבר אין... אדומות למרצים ועובדים ירוקות לנציגי סמסטר כחול לבן לספורטאים כחול לכל אחד (מצהירים על שימוש ברכב) לבן לכל אחד (ללא הצהרה על שימוש ברכב)

למעלה