רכב אספנות בעד ונגד

אביהול

New member
רכב אספנות בעד ונגד

החיפי שלי עוד מעט בן 30 האם כדאי להפוך אותו לרכב אספנות או לא?

kitt

New member
אם אתה צריך לנהוג עליה בצורה

יומיומית לעבודה/לימודים בשעות 7-9 בבוקר אז אל תהפוך אותה לאספנות כי פשוט הרישוי שלה והביטוח לא בתוקף בשעות האילו. אם אתה לא צריך אותה בין שעות אילו, כדאי להפוך אותה לאספנות כי מחיר הטסט והביטוחים נחתכים בצורה דרסטית (25% ממחיר ביטוח רגיל ו50% ממחיר אגרות רישוי).

ofir_y

New member
#$%$&$H!!!!

אני לא מבין! כל פעם ירשמו פה משהו אחר? פעם היה פה עורך דין שאמר שזה רק דו"ח ולא יותר מיזה שום ביטוח שום בטיח! מה נסגר...???

kitt

New member
אני בדקתי את זה מול תקנות התעבורה

ותקנות הביטוח, ומול מתנ"א ומומחה חיצוני שלהם לדיני תעבורה, התשובה היתה חד משמעית - במקרה שתופסים אותך או חס וחלילה תאונה - אין ביטוח ואין רישוי.

© DrorZi

New member
גם אותי זה עניין, ומהכרות עם KITT

ועם המקורות מולם בדק אני יכול להגיד שתשובתו היא כנראה הנכונה, אם אחרי זה תשיגו עורך דין טוב שיוכל להציל את התחת שלכם זה משהו אחר אבל ביסודו של החוק הזה ומבחינת המדינה והמשטרה אין ביטוח בשעות האלה.
דרור זי.

tal5ab

New member
באמת מה עם זה?

אני הבנתי שאסור לנסוע בכבישים מהירים בשעות האלה... מה עם כביש בינעירוני?

kitt

New member
איסור תנועה בין 7-9. לא בינעירוני,

לא עירוני, ולא בחצר ליד השוקת.

אגזוזן

New member
זה לא נכון

ביטוח ממשיך להתקיים וגם טסט. אבל אסור לנסוע לפי החוק אין להתנות ביטוח חובה!!! בשעות ואיזורי נסיעה. למה ספקולציות יש חוק ביטוח רכב מנועי אפשר לפתוח אותו ולקרוא כמו שעורך הדין "רוי 17" כבת פתחתי את החוק קראתי וזה מאוד פשוט

© DrorZi

New member
אני מצטער להודיעך אבל יש סיכוי

ואפילו טוב שאתה זה שטועה ולא KITT. שיהיה ברור, אני יותר מאשמח לעת שזה "כולה דו"ח" ולא יותר אבל זה כנראה לא המצב.
דרור זי.

© DrorZi

New member
../images/Emo41.gif אני חושב שאני חוזר בי ../images/Emo70.gif

KITT והחברה ... מברור שעשיתי מול הסוכן ביטוח שלי, שאני באמת חושב שהוא יודע על מה הוא מדבר, עולה כי י-ש 24 שעות 7 ימים בשבוע אפילו הרכב רשום אספנות. אני נוטה להאמין לו יותר מהמקורות שלך KITT כי הוא זה שיצטרך לסבול אחרי זה אם אפסילון (או השברולט בל-איר) יעשו תאונה בין 7-9, מה גם שהוא ברר את זה טוב.
דרור זי.

תאי17

New member
סוף סוף הסכמת לבדוק

אומרים לכם כבר חודשיים לבדוק מאז שרוי 17 אמר זאת אבל לא האמינו. גם אני בדקתי ואכן יש ביטוח!!!

© DrorZi

New member
סוף סוף חזר אלי הסוכן ביטוח ../images/Emo13.gif

ואני מכיר את KITT ואת האנשים מולם בדק, ואני די מעריך אותם בד"כ אבל הפעם אני חושב שסוכן הביטוח שלי עשה קצת יותר מהם כדי לבדוק את הנושא.
דרור זי.

RamN

New member
שברולט בל אר חרא על הראש

אני מת על האוטו הזה!!!!!!!

למעלה