רכבת!

royalblue88

New member
רכבת!

ב - 9 באפריל 2005, ממש עוד מעט ייפתח קו הרבכת המחודש מירושלים לתל אביב! הקו יתחיל בתחנת הרכבת החדשה במלחה, יעבור דרך בית שמש ואחרי שעה ורבע יגיע לתל אביב. אמנם לוקח שעה ורבע, אבל עדיין- סוףסוף רכבת!

ע ו ל ם

New member
נצל"ש, הופעה של מוש?! ../images/Emo12.gif

משהוא יודע על הופעה של מוש (השור) בן ארי, מחר (צאת שבת) בירושלים?
בתודה מראש, ההנהלה.

gloom

New member
זה עם נ אחרי המ8-|../images/Emo66.gif

ובטח יהייה מתישהו בסטנגה

הלוך-חזור? ../images/Emo110.gif

אם כן, אז זה ממש סבבה... זה עוצר ליד מקומות שווים, וחוסך כסף של מוניות לשם, או סתם הליכה של מלא זמן

בלבלונת

New member
כן אבל זה נורא מייאש

גם הייתה פעם רכבת אבל לדעתי הרבה יותר נוח אוטובוס לא סתם השביתו את הרכבת של פעם

בלבלונת

New member
נכון

אבל גם כי אף אחד לא השתמש בה חבל שלא השקיעו עוד מחשבה בלתכנן מסלול קצר יותר והגיוני יותר שהיה הופך את הרכבת לאטרקטיבית מאוד (האמת שכבר תוכנן כזה מסלול שבגלל התקציב לא יצא לפועל, אבל הרי ברור ש"עדיף" לתת לרכבת לעבוד במסלול הדבילי הנוכחי...) אבל במדינת חלם הכל חייב להיות דבילי.

מריושי

New member
המסלוול הנוכחי הוא פתרון ביניים

הוא מבוסס על שדרוג המסלול הישן בניית מסלול חדש תגמר עוד שנתיים אם אני לא טועה, המסלול החדש עובר ע"י מודיעין, ונתב"ג ויהיה יותר מהיר מהקו הנוכחי. הוא יכנס לירושליים מכיוון כביש מספר אחת, והתחנה הסופית תהיה מתחת לכיכר שבין בניני האומה והתחנה המרכזית. אותה תחנה תהיה גם תחחנה של הרכבת הקלה. התחנה תהיה בעומק של 8 קומות מתחת לפני השטח. וככה יווצר צומת תחבורתי של אוטובוסים, רכבת קלה, ורכבת ישראל באותו מקום.

gloom

New member
סוף סוף תאירך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

נגמרו השאלות המטומטמות שלי - סימיו לבנות את הרכבת? ועכשיו? ועכשיו עכשיו?

zambush

New member
הגיע הזמן ../images/Emo73.gif

הגיע הזמן שירושלים תחזור להיות מחוברת לשאר המדינה ע"י רכבת. אני לא מבין למה הנסיעה תיקח כל כך הרבה זמן אבל מצד שני עם הפקקים של יום ראשון בבוקר, תאונות בשער הגיא, שורש ובקסטל, חסימת צומת סחרוף ע"י מפגינים בעד\נגד ההתנתקות\התקציב\נכים\אבטלה וכו', בסופו של דבר אנשים יסעו ברכבת כי היא אלטרנטיבה נוספת לכניסה ויציאה מהעיר.

למעלה