רכבת...

רכבת...

רצה לרכבת מפחדת לפסס אותה ואז שומעת אותה מבינה שאני כבר פיספתי... עוברת להליכה לוקחת את הזמן. מגיעה לכניסה מפזרת חיוכים למאבטחים מכניסה את התיק לשיקוף ומחכה..,מחייכת אליך גבר צעיר חסון מאבטח סקסי כזה כמו בספרים , אתה מרוכז בשיקוף ופתאום עולה חיוך על שפתך מסתכל עלי וקורץ מבינה מיד שקלטת את הויברטור שלי בתיק ממש ליד נעלי העקב ( כן כן רצה לרכבת בכפכפים ומחליפה ממש בכניסה למשרד). אתה מושיט לי את התיק ולוחש מבטיח לך שאני יותר טוב ממנו ורושם לי את המספר שלך על היד וקורץ ..אני ממשיכה בדרכי לרכבת מסתכלת על המספר ומפנטזת מה יקרה אם אסמס האם באמת אתה יותר טוב ממנו מהסגול שמביא אותי לשיאים בלי דרישות בלי טענות מתי שרק בא לי..עוזרת אומץ ומסמת לך בדיוק את זה..שואלת באמת תתחרה בסגול המופלא...תשובה מיד מגיעה רק תגידי יום ושעה ואני והסגול ראש בראש עד אפיסת כוחות שלך...אז קבענו יום ושעה.. מבטיחה לחזור ולעדכן...

מהממת שאת, מחכה להמשך

אז הגיע היום והשעה....

אז הגיע היום והשעה לבדוק מי יתיש אותי קודם החבר הסגול או אתה... אבל לך היה רעיון אחר לגמרי, למה להתחרות אם אפשר לאחד כוחות שאלת? ואני ברור שמיד הסכמתי לאיחוד כוחות מבורך שכזה. תשכבי לך בנוח ותני לי לדאוג לכל היתר אמרת...ואני צייתנית שכמותי מיד נשכבתי אחורה בחיוך מחכה לראות אם תעמוד בהצהרות שלך להתיש אותי. התחלת מהצוואר מנשק אותי ויורד עם הנשיקות לאט לאט למטה , הגוף שלי כבר משחורר מתמסר למגע שלך ואתה ממשיך בנשיקות מגיע לחזה אוסף שד אחד לפה ושד אחד עטוף ביד שלך משחק בפטמה מעמיד אותה ומרטיב את הכוס , עוצר רק לרגע להדליק את החבר הסגול ולמקמם אותו על הדגדגן שכבר נפוח ומחכה למגע , והחבר הסגול תמיד יודע לעורר אותי הוא שואב ויונק בדיוק בנק הנכונה מתמכרת להרגשה המוכרת ופתאום מרגישה את האצבעות שלך חודרות פנימה בחדירה כפולה אתה מרעיד את כולי מבפנים החבר הסגול מרעיד את כולי מבחוץ עד פיצוץ המיוחל שפיכה נשית מטורפת...אין ספק שביחד הצלחתם להתיש אותי....מתלבשת מתארגנת זורקת לאוויר ניפגש בבידוק ברכבת קורצת לך מחייכת ויוצאת..

למעלה