רכבת קומותיים הפוכה

מצב
הנושא נעול.

singera

New member
רכבת קומותיים הפוכה

רכבת קומותיים הפוכה
היום נסעתי מבני ברק לראשונים (אך החלטתי לרדת בתחנת ההגנה ומשם אוטובוס לפלמחים - הכרטיס שנקנה עם החוגר הוא עד ראשונים) כשהרכבת הגיע לב"ב מכיוון פ"ת קרון הניהוג היה פעיל כלומר היה בכיוון דרום. קרון כח 407 וקטר 735. למה הפכו את הרכבת??

aas111

New member
נכון שרכבת קומתיים בראשונים

רכבת קומותיים הפוכה
היום נסעתי מבני ברק לראשונים (אך החלטתי לרדת בתחנת ההגנה ומשם אוטובוס לפלמחים - הכרטיס שנקנה עם החוגר הוא עד ראשונים) כשהרכבת הגיע לב"ב מכיוון פ"ת קרון הניהוג היה פעיל כלומר היה בכיוון דרום. קרון כח 407 וקטר 735. למה הפכו את הרכבת??
הייתה בקומה שנייה אתה התבוננת מבחוץ וראיתי שרכבת על גג תחנה בקומה שנייה זה מדהים הייתי שם נהניתי מנסיעה

aas111

New member
גם אני ירדתי בהגנה

הייתה בקומה שנייה אתה התבוננת מבחוץ וראיתי שרכבת על גג תחנה בקומה שנייה זה מדהים הייתי שם נהניתי מנסיעה
גם אני ירדתי בהגנה
ליד תחנת מרכזית אבל שאלה מה עם חורף שירד גשם חזק מתי יגמרו לעשות גישור

omer landau

New member
מישהו הסביר לי פעם.... וגם..../images/Emo13.gif

רכבת קומותיים הפוכה
מישהו הסביר לי פעם.... וגם..

שכל כמה חודשים הופכים את הקטר כדי לשמור על הגלגלים בגלל זה צריך גם להפוך את כל הרכבת אבל יכול להיות שזאת לא הסיבה ראיתי היום מערך איי סי יוצא מתחנת כפר סבא זה היה ממש מרשים מכיוון שראיתי אותו ממקום גבוהה וגם בלי שום קשר אחר כך ראיתי אותו עומד בתחנת סגולה (נסעתי היום לפתח תקווה לצורך בדיקות -לצערי לא ברכבת)

מצב
הנושא נעול.
למעלה