a n a t i 3 3
New member
רכבת ישראל.... ../images/Emo4.gif
אתמול בבוקר החלטנו לקחת את הילדודס לטיול לירושלים.
+
-------
מכיוון שאנו משפחה מורכבת וגדולה
, שנים שלי ושתים שלו וב
צפוף לכולנו... החלטנו לשלב את הטיול עם נסיעה ברכבת. נסענו עם האוטו עד תחנת הרכבת באשדוד ושם קנינו כרטיסים לכל החבורה העליזה (250 ש"ח
-עוד יצא לנו זול בזכות קנייה של כרטיסייה!). הנסיעה לירושלים היתה רובה בעמידה, לא היו מקומות ישיבה פנויים! והכי מעצבן החלפת שתי רכבות... אחת בלוד ושניה בבית שמש. הנסיעה חזרה היתה ממש סיוט, אחרי יום של טיולים מעייף החלטנו לקחת את הרכבת של 18:17 דקות, היינו צריכים להספיק לחזור הביתה מספיק מוקדם כדי לעשות עוד סידור שקשור לעבודה וגם הבת שלי היתה מוזמנת לבת מצווה בשמונה... לקחנו שתי מוניות ספיישל מהמידרחוב בירושלים עד לתחנת הרכבת, הכל כדי שנספיק להגיע בזמן ולא נפספס את הרכבת של 18:17! (רצינו להגיע מוקדם
) שתי דקות לפני שעת היציאה של הרכבת כבר היינו בתוכה יושבים ומחכים לנסיעה... הגענו לבית שמש, אחרי עצירה של כמה דקות באמצע הדרך (אין לי מושג למה ומדוע) בזמן שירדנו מהרכבת ראינו את הרכבת ללוד מתחילה בנסיעה
, הבטנו אחד אל השני ולא ממש מצאנו את המילים שיכלו לבטא את גודל האכזבה שלנו, הילדים הלכו לחפש את המודיעין כדי לשאול מתי הרכבת הבאה?! ואנחנו ניצלנו את הזמן לחיבוק שחימם (היה ממש קר
) וגם קצת ניחם. "הרכבת הבאה תהייה רק בעוד שעה" בישרו לנו הילדים... כמובן שההפסקה הזאת עלתה לנו בחטיפים, קפה, שוקו... ועוד כל מיני קישקושים שהעסיקו את הילדים. אחרי שעה הגיעה הרכבת והסיעה אותנו עד לוד, שם החלפנו עוד רכבת וכמובן שגם שם נתנו לנו לחכות... יצאנו מירושלים ב-18:17 בערב, הגענו לאשדוד ב-22:10
ארבע שעות מירושלים עד אשדוד!!!
בלאגן בשעות של הרכבות
כל הרציפים חשופים לקור וחום
חדרי שרותים מלוכלכים מאוד
אין שום שלט או איש מכוון שמדריך את הקהל האובד
ממש בושה לרכבת ישראל ואנחנו בסך הכל רצינו שהילדים יחוו נסיעה נעימה ברכבת
חוץ מהסיוט של הנסיעות... היה אחלה טיול
אתמול בבוקר החלטנו לקחת את הילדודס לטיול לירושלים.