רכבת הרים בסופרלנד

snoopi9

New member
רכבת הרים בסופרלנד

בסוכות הייתי עם הילדים בסופרלנד ועליתי עם הילדה לרכבת הרים loop 2000. כשהתיישבנו והורדנו עלינו את המסגרת ראינו שהיא משוחררת וכל רגע אפשר להרים אותה. שאלתי את זו שלפני אם אצלה זה נעול והיא אמרה לי שכן. בינתיים הרכבת התחילה להתקדם באיטיות על המסילה ולא יכולתי כבר לקום. פחדתי שאנחנו הולכות לעוף מהרכבת, אבל כבר היה מאוחר מדי. עצמתי עיניים והצמדתי חזק-חזק בידיים את המסגרת לגוף. אחרי לופ אחד הבנתי שאני כנראה כבר לא אפול, אבל בהתחלה זה היה נורא מפחיד. ירדתי מהרכבת כשכולי רועדת, והילדה בכתה וטענה שהיא ראתה את המסגרת מתרוממת מעל הראש שלה באמצע הירידה. אחר כך המתפעל אמר לי שזה לא יכול להיות, אבל עד עכשיו אני תוהה אם רק חוקים פיזיקלים של אי יכולת נפילה בתאוצה הם שמנעו מאתנו ליפול. אשמח לקבל תגובה ממישהו שמבין בנושא או מישהו שעבר חוויה דומה. בכל אופן, אני חושבת שצריך ליידע את העולים למתקן שהמסגרת לא ננעלת לגמרי אם כך צריך להיות, כדי למנוע פחדים מיותרים. תודה.

mor329

New member
הוא צודק

הוא צודק זה לא יכול להיות המתקן לא יפעל אם כל הסוגרים לא סגורים יכול להיות את חושבת בגלל שהרכבת הזאת ישנה ועד שהרכבת לא יוצאת מהתחנה הסוגרים לא ננעלים וגם את צודקת באמצע הלופ מרוב המהירות את נדבקת לכיסא בגלל הכח הטנצריפוגלי

dordafna1

New member
אז ככה ....

בלופ 2000 החגורות הם על בסיס גלגלי שיניים - מה שאומר שהחגורה בד"כ תהיה או לוחצת מדי או משוחררת מדי אם תעלה על הקומבה (שהיא רכבת יותר חדשה) תשים לב שאין כזה דבר בגלל שהטכנולוגיה השתנתה לא הגיוני מה שהבת שלך אמרה שבירידה החגורה התרוממה כי זה פשוט לא הגיוני...כנראה שזה מהפחד שהחגורה תשתחרר ובירידה אתה נשען לקדימה אז....:) חפרתי :|

snoopi9

New member
זה לא נכון

לבת שלי באמת התרוממה החגורה. היא ממש הייתה למעלה בירידה ובלופ!!!!!!!!!!!! אל תאמיני אם את לא רוצה זה לא מזיז לי

למעלה