רכבת-העמק - מפות

shapira meir

New member
רכבת-העמק - מפות

במסגרת העבודה שבה אני כותב חוברת טיולים לאורך מסילת רכבת העמק, וזה ממש לפני סיום העבודה, פרוייקט ביניים היה צילום כל המפות הנוגעות בדבר ישראליות / גרמניות(ממשל טורקי) / בריטיות(מנדט). וכך יש לי כעת אוסף של צילומי המפות העוסקות בתוואי המסילה מחיפה לאל-חמה (גודל הקובץ 320 מגה) , אז אם מישהו זקוק למפות לצורך עבודה וכדומה ומעוניין במפות שלא לצורך מסחרי, זה יעלה לו תקליטור ריק ודמי משלוח, ויש לציין שמדובר ב-"אוסף לאור" מבית הספרים הלאומי האוניברסיטאי שבאוניברסיטה העברית בירושלים גבעת רם.

shapira meir

New member
אודיע ברגע שיהיה מוכן

ואגב נשארו לי גם כמה תקליטורים צרובים של השתלשלות קרב עמק הבכא

shapira meir

New member
למי שיש התחקיר שלי בנושא מצודת כח

אחד הלוחמים (טוג'ו) ביקש לעדכן כי פילון לא קיבל את דרגת הסגן כי לא היו דרגות אז (ברור שלא, את הדרגה קיבל עם קום המדינה כשהומצאו דרגות-ש.מ.), כמו כן סיפר שהוא עצמו הוריד את פילון מההר. אז בכל הכבוד הראוי, לפניכם התיקון.

shapira meir

New member
לגבי מפות רכבת העמק

מי שלא רוצה לחכות לסיום העבודה, יוכל לשלוח אלי תקליטור ומעטפה בגודל 25 על 18 סמ מבויילת בבול של מעטפה מעל 100 גרם (זה 3.30ש) כי אני שולח את התקליטור בחזרה בקופסה של די-וי-די שלא יתקלקל. הכתובת: חולון מגידו 11 58496 . כנ"ל לגבי תחקיר מצודת כח ופרשת קרב עמק הבכא ורכבת העמק לכשאסיים

shapira meir

New member
והנה צ'ופר

אחרי חיפוש של עשרות אלפי תמונות מצאתי תמונה מצולמת מבית אלפא ורואים ברקע את רכבת העמק נוסעת.

למעלה