רכבת העמק בבניה ?!

רכבת העמק בבניה ?!

שלום רב ! אני ד"ר אביתר רייטר מירושלים ויו"ר חוג חובבי הרכבת בישראל. הבנתי משפירא שיש עבודות בגשר שייח'-חוסיין. האם ניתן לקבל כאן פרטים מלאים או צילומים או צילום שלט ההקמה במקום ? בינתיים תהנו מצילום שלי בגשר בר-גיורא של הקמת קו הרכבת לירושלים. ארכיון אביתר מונה 100,000 צילומים שונים של רכבת המנדט ורכבת ישראל מיום 01.01.1865 ועד ליום 08.12.2004. אשמח לענות על כל שאלה רכבתית בפורום "תחבורה-ציבורית" - פורום מספר 394 בתפוז. בארכיון הפורום אלפי צילומי רכבת הסטוריים.

רכבת העמק

אביתר תירגע,בסך הכל הצעתי למאיר שפירא לברר במסוף הגבול נהר הירדן על התכנון(בלבד!)שנעשה שם בקשר לתוואי המדויק של המסילה שאמורה להגיע מאזור בית שאן לטרמינל עצמו.עוד יעברו מים רבים בנהר הירדן,עד שיעברו שם רכבות..

תודה רבה. אני עוקב אחר כל פיפס

וחידוש בקו הזה. עד לחדשות טובות קבל צילום נוסף מהיסטוריה אחרת ולא חשובה פחות מקו ירושלים המתחדש: צילום: ד"ר אביתר רייטר, ירושלים.

לא זה מה שנכתב 4.12.04-1848 ../images/Emo46.gif

למאיר שפירא

למאיר שלום, לא שמתי לב שהמלה "בתכנון" נשמטה מהכתבה שלי.אני מקווה רק שלא תערוך לי מסדר נוסף.. אגב,הידיעה היא מתוך החוברת האחרונה של העיתון:"בבקעה",הבטאון של המועצה האזורית בקעת בית-שאן. כשהרכבת תתחיל לפעול,אני אבקש מהם לתת לך מינוי של כבוד!

מעבר שיח-חוסין

בקרתי היום במקום ואין שום עבודות, אין שילוט, ואף אחד לא יודע במה המדובר. נקודה. (אני יודע: העבודות יחלו ב-2007 לפי התכנית). סוף.

למעלה