רכבת ההרים שלי

מישהי160

New member
רכבת ההרים שלי

רק לשתף.. לא האמנתי על עצמי אבל היום התפטרתי מבלי שיש לי עבודה אחרת אחרי כמה שנים של עבודה מצאת החמה ועד צאת הנשמה, למרות הקולות מסביב שאמרו לי לא לעשות את זה כי "השוק קשה" ובגילך.. , ויאללה תסבלי ותמשכי עד שתמצאי..
רק כשאת חוזרת כל יום הביתה עייפה ומרוטה בטירוף למי יש זמן לחפש? הרגשתי שהבריאות שלי נפגעת, ואיך ישתרש הריון במצב כזה ? ואנחנו יודעות כמה הוא יקר .. בא לי רק לנוח אפילו מקום חדש אני לא יכולה לחפש עכשיו רק לנוח.. ולהכין את הגוף והנפש לתרומה הראשונה ..

עוגי555

New member
לא מכירה אותך, וגאה בך

אני תומכת בך יקירה.
לדעתי, סידרת טוב טוב את סדר העדיפויות שלך.
את תמצאי, ואת תמצאי טוב. עוד תראי.

יכולה להגיד לך שאני עובדת שעבודה שאני אוהבת בה הכל, חוץ מהמשכורת, הקטנה. ממש קטנה.
הוצעה לי משרה לא מכבר, וסירבתי לה.
כי השעות ארוכות, כי הכל חדש, כי זה היה רחוק.
ובמילים אחרות:
כי זה רחוק ממכבי, כי השעות לא מתאימות למעקב זקיקים ואולטראסאונד, כי אני צרריכה את כל השקט הנפשי שאני יכולה לגייס, ועכשיו, בעבודה עם משכורת הסטודנטים, יש לי את זה.
יש שיגידו שמשכורת כפולה (מה שעוצע לי) תגרום לי גם שקט נפשי, אך במאזן הכללי, תעלה לי ביוקר.

זהו.
ב ה צ ל ח ה !

מישהי160

New member
תודה חמודה

העלית לי דמעות עכשיו .. בחיי כמה אפשר להתנהל מתוך פחד .. דלת נסגרת ודלת נפתחת , הבריאות מעל הכל ואת כל כך צודקת על סדרי העדיפויות, אני מרגישה שהזמן זה עכשיו ,תודה רבה !

עוגי555

New member
אפילו שיצאתי עילגת?
בשמחה ומכל הלב

כול הכבוד !!!

את אשה אמיצה עם סדר עדיפויות בריא ונכון,עניות דעתי...
נוחי והשתקמי לך
ומאמינה שאת שווה הרבה מאוד
ושהעבודה הבאה שלך תהיה שווה,כייפית ,ונכונה לך יותר
ב ה צ ל ח ה!!!:)

rabbitm

New member
כל הכבוד!מחזקת את ידייך!

לפני 4 שנים עזבתי עבודה לאחר 10 שנים
בשנים האחרונות שם הרגשתי פשוט רע שם
המשכתי כי חשבתי שהנה אווטו אני אכנס להריון, ומכירים אותי ככה שיהיה לי קל עם הבדיקות
אבל... ההריון מתעכב והחלטתי לעזוב בכל זאת.
ועכשיו, אני פשוט מאושרת. הכל הרבה יותר נינוח.
נכון שישר עברתי לעבודה אחרת, אבל שלא טוב צריך לעזוב

מאמינה ומאחלת לך שהשינוי יביא רק טוב!!

ב ה צ ל ח ה!

ואם תגידי מה המקצוע שלך אולי נוכל לעזור לך במציאת עבודה

איריס2008

New member
גם אני התפטרתי

כל הכבוד לך. אני עזבתי עבודה לפני שלושה חודשים. היה החזרה שבוע אחרי שעזבתי שלא נקלט והיום אני ביום השלישי אחרי החזרה. עדין יש לחץ בגלל הטיפול עצמו אבל כל הרעשים האחרים מסביב נרגעו. מאחלת לך בהצלחה ואל תדאגי יותר מדי יהיה טוב חייב להיות טוב :)

למעלה