רכבת בחרמון...

מצב
הנושא נעול.
רכבת בחרמון...

רכבת בחרמון...
באתר החרמון יש מסילת ברזל צרה עם מס' קרוניות. אין לכך שום איזכור באתר האינטרנט של אתר החרמון. מישהו מכיר ?? מישהו יודע ??? למישהו יש תמונות ???

ישראל ב

New member
ראיתי כשהייתי שם בטיול

רכבת בחרמון...
באתר החרמון יש מסילת ברזל צרה עם מס' קרוניות. אין לכך שום איזכור באתר האינטרנט של אתר החרמון. מישהו מכיר ?? מישהו יודע ??? למישהו יש תמונות ???
ראיתי כשהייתי שם בטיול
אבל זה היה ממזמן ואין לי תמונות. זאת רכבת קטנה שעושה סיבובים.

ישראל ב

New member
אני חושש שטעיתי בקשר לרכבת

ראיתי כשהייתי שם בטיול
אבל זה היה ממזמן ואין לי תמונות. זאת רכבת קטנה שעושה סיבובים.
זה היה בראש הנקרה נדמה לי. כנראה שהתבלבלתי עם משהו אחר. סליחה.

בראש הנקרה אין רכבת קטנה

זה היה בראש הנקרה נדמה לי. כנראה שהתבלבלתי עם משהו אחר. סליחה.
בראש הנקרה אין רכבת קטנה
שם יש רק רכבל. אבל בהמון מקומות יש רכבות ילדים קטנות אבל אני חושבת שרובן לא על פסים אלא על הכביש, לכלכו
לך תסביר להם שרכבת זה על פסים ולא על כביש

ישראל ב

New member
אני כמעט בטוח שיש

בראש הנקרה אין רכבת קטנה
שם יש רק רכבל. אבל בהמון מקומות יש רכבות ילדים קטנות אבל אני חושבת שרובן לא על פסים אלא על הכביש, לכלכו
לך תסביר להם שרכבת זה על פסים ולא על כביש
אני כמעט בטוח שיש
חבל שאין לי הוכחה מצולמת.

הרכבת הקטנה של ראש הנקרה

הנה ההוכחה שיש
האתר של ראש הנקרה לא פעיל משום מה אבל חיפשתי בגוגל ומצאתי אתר אחר שמספר על המקום וכתוב שיש רכבת קטנה בראש הנקרה. בבקשה ההוכחה.
הרכבת הקטנה של ראש הנקרה
נוסעת על כביש, ומדובר ברכבת פארקים, כמו זו בחיפה ובעין-גב ובספארי ר"ג. טרקטור מעוצב + 4 קרונות, הכל עם גלגלי גומי.

רכבות שעשועים

רכבת בחרמון...
רכבות שעשועים
אתה בטח מתכוון לרכבת כמו אצל כושי. חנטריש כזה יש בכל "לונה פרק" אעלק שמקימים בחופשים ובשבתות בכל מיני חורים, זה משהו נייד ונכנס למזוודה (סתם). העבריין שרוצה לעשות כסף קל ומהיר שם את זה במקום, בלי רשיון, בלי ביטוח בלי כלום, מחבר לחשמל, מוכר כרטיסים (מבלוק שקונים בחנות שכונתית ב-3 שקל) במחיר 10-20 ש"ח לכל ילד לסיבוב, שם איזה עבריין-מתלמד שילחץ על הכפתור הירוק לנסיעה והאדום לעצירה (אחרי בערך 5 דקות) ובסוף היום מעמיס את החבילה על הטנדר (של השיפוצים או של הירקות) שלו, עד לשבוע הבא. אז יעשה קופה במקום אחר, ולא חסר פריירים. הם רק עוברים מקום: יריד ויתקין, שפיים, געש, אילנות, נתניה והרשימה ארוכה. אז כנראה הוא היה גם החרמון.

לא. בחרמון יש משהו קבוע.

רכבות שעשועים
אתה בטח מתכוון לרכבת כמו אצל כושי. חנטריש כזה יש בכל "לונה פרק" אעלק שמקימים בחופשים ובשבתות בכל מיני חורים, זה משהו נייד ונכנס למזוודה (סתם). העבריין שרוצה לעשות כסף קל ומהיר שם את זה במקום, בלי רשיון, בלי ביטוח בלי כלום, מחבר לחשמל, מוכר כרטיסים (מבלוק שקונים בחנות שכונתית ב-3 שקל) במחיר 10-20 ש"ח לכל ילד לסיבוב, שם איזה עבריין-מתלמד שילחץ על הכפתור הירוק לנסיעה והאדום לעצירה (אחרי בערך 5 דקות) ובסוף היום מעמיס את החבילה על הטנדר (של השיפוצים או של הירקות) שלו, עד לשבוע הבא. אז יעשה קופה במקום אחר, ולא חסר פריירים. הם רק עוברים מקום: יריד ויתקין, שפיים, געש, אילנות, נתניה והרשימה ארוכה. אז כנראה הוא היה גם החרמון.
לא. בחרמון יש משהו קבוע.

אולי התכוונת לקרוניות הרים

רכבת בחרמון...
כמו במנרה ??????

omer landau

New member
במנרה זה ממש כיף ונחמד!

כמו במנרה ??????
במנרה זה ממש כיף ונחמד!
בנוף יפה בין עצים ובין סלעים ושהייתי שנה שעברה בחרמון חשבתי לעצמי איך עוד לא עשו רכבת כזאת כמו במנרה מסתבר שעברה שנה ועשו כי במנרה בזבזנו לא מעט כסף על הרכבת הזאת זה ממש כיף חחח
זאת הרכבת היחידה ששמעתי שיש בחרמון על מסילה רגילה לא שמעתי

כיף כיף אבל יקר רצח !!

במנרה זה ממש כיף ונחמד!
בנוף יפה בין עצים ובין סלעים ושהייתי שנה שעברה בחרמון חשבתי לעצמי איך עוד לא עשו רכבת כזאת כמו במנרה מסתבר שעברה שנה ועשו כי במנרה בזבזנו לא מעט כסף על הרכבת הזאת זה ממש כיף חחח
כיף כיף אבל יקר רצח !!

ה דרומי

New member
זו הרכבת שיש בצוק מנרה

במנרה זה ממש כיף ונחמד!
זו הרכבת שיש בצוק מנרה

מצב
הנושא נעול.
למעלה