רכבת בדימונה

מצב
הנושא נעול.

gay1982

New member
רכבת בדימונה

רכבת בדימונה
מי שיהיה באזור דימונה היום בצהריים, ייזכה לראות מערך push pull בתחנה. רכבת מיוחדת שמורכבת מ9 קרונות של push pull עושה היום מסלול מתל אביב דרך אשדוד ואשקלון , לבאר שבע צפון, לדימונה ותחנה סופית נחל צין. זוהי הפעם הראשונה שמערך כזה עובר את באר שבע. למי שייצא לראות את זה שייצלם. הרכבת מלאה בילדים של החברה להגנת הטבע.

טוארג

New member
זאת לא פעם ראשונה

רכבת בדימונה
מי שיהיה באזור דימונה היום בצהריים, ייזכה לראות מערך push pull בתחנה. רכבת מיוחדת שמורכבת מ9 קרונות של push pull עושה היום מסלול מתל אביב דרך אשדוד ואשקלון , לבאר שבע צפון, לדימונה ותחנה סופית נחל צין. זוהי הפעם הראשונה שמערך כזה עובר את באר שבע. למי שייצא לראות את זה שייצלם. הרכבת מלאה בילדים של החברה להגנת הטבע.
זאת לא פעם ראשונה
אני באופן אישי נסעתי באחת כזו של החברה להגנת הטבע בפסח 2000.

טוארג

New member
אני לא זוכר

...?
בפושפול?אני גם נסעתי בפסח 2002 אבל בגרור קטר..
אני לא זוכר
מה שבטוח זה לא היה IC3
גם לא מהקרונות האל-חלד...

פוש-פול ב 1998 לצין...

רכבת בדימונה
פוש-פול ב 1998 לצין...
רכבת הפוש-פול הראשונה לתחנת הור-ההר בצין יצאה כבר ביום 11.11.1998. דרך אגב: ביום 12.12.2004 תהיה רכבת פוש-פול שניה של החברה להגנת הטבע לצין...

gay1982

New member
אותו הדבר

פוש-פול ב 1998 לצין...
רכבת הפוש-פול הראשונה לתחנת הור-ההר בצין יצאה כבר ביום 11.11.1998. דרך אגב: ביום 12.12.2004 תהיה רכבת פוש-פול שניה של החברה להגנת הטבע לצין...
אותו הדבר
גם היום זאת רכבת פושפול של החברה להגנת הטבע לנחל צין. ביום ראשון אני אמור להיות עליה.

בהבדל אחד... אז היה זה קטר מס' 122

אותו הדבר
גם היום זאת רכבת פושפול של החברה להגנת הטבע לנחל צין. ביום ראשון אני אמור להיות עליה.
+ קטר מס' 125 במבנה דו-ראשי. היום זה סתם "בובו". דרך-אגב: מה היה מספר הקטר ברכבת המיוחדת הזו היום ? אל תשכח למסור לנו וגם את מספרו של זה שיהיה ביום ראשון. תודה.

gay1982

New member
קטר בובו 744

+ קטר מס' 125 במבנה דו-ראשי. היום זה סתם "בובו". דרך-אגב: מה היה מספר הקטר ברכבת המיוחדת הזו היום ? אל תשכח למסור לנו וגם את מספרו של זה שיהיה ביום ראשון. תודה.
קטר בובו 744
אני עובד בחברת נטו אינווסטמנט, מפעילת העגלות מזנון ברכת. הרכבתנמשכה ע"י קטר 744. היו לי על הרכבת שני דיילים, לרכבת הייתה עצירה תפעולית בבאר שבע צפון והדיילים ירדו כאן. הלכתי לצד הדרומי של הרכבת, שעצרה במסילה האמצעית ולא ברציף. הורדנו את שני העגלות על המסילות ומשכנו אותם עד לרציף על החצץ. חוויה בפני עצמה. ודרך אגב, בכל החמש שנים שלי ברכבת זאת לא הפעם הראשונה שאני עושה דבר כזה.

תודה רבה מכל ה-../images/Emo23.gif ואני אמתין

קטר בובו 744
אני עובד בחברת נטו אינווסטמנט, מפעילת העגלות מזנון ברכת. הרכבתנמשכה ע"י קטר 744. היו לי על הרכבת שני דיילים, לרכבת הייתה עצירה תפעולית בבאר שבע צפון והדיילים ירדו כאן. הלכתי לצד הדרומי של הרכבת, שעצרה במסילה האמצעית ולא ברציף. הורדנו את שני העגלות על המסילות ומשכנו אותם עד לרציף על החצץ. חוויה בפני עצמה. ודרך אגב, בכל החמש שנים שלי ברכבת זאת לא הפעם הראשונה שאני עושה דבר כזה.
תודה רבה מכל ה-
ואני אמתין
לנתון של יום ראשון הקרוב ! תעשה חיים, תהנה ותצלם אם תוכל ! חג שמח !!!

mucool2

New member
מישהו יודע כמה זמן הנסיעה תימשך

פוש-פול ב 1998 לצין...
מבאר שבע לדימונה ולצין? מעניין לדעת.

gay1982

New member
תשובה

מבאר שבע לדימונה ולצין? מעניין לדעת.
תשובה
לדימונה 30 דקות. מדימונה לק"מ 163 עוד שעה ו20. הנסיעה ארוכה בגלל שלנחל צין המסילה לא במצב הכי טוב וגם בגלל שזה ירידות בהר.

vitamin P

New member
איזה כיף להם../images/Emo13.gif

רכבת בדימונה
איזה כיף להם

יש הרבה רכבות מיוחדות למשל הייתה רכבת לבאר של של ילדי בזק כי אז עוד לא הייתה את תחנת דימונה למרות שאני לא יודע למה לא עשו את זה אולי עלה יותר מידי או בלתי אפשרי באותו יום ושעה

מצב
הנושא נעול.
למעלה