רכבל מנרה,

shindav

New member
רכבל מנרה,

אני יודע שיש כמה בנינו שלא אוהבים אצ הויכוח הזה, אבל אני מבקש לומר שאני סבור שישנו סימטום שאני מגלה בחדשים האחרונים והוא זילזול בקבוצות תיירים שמגיעות אולם הן בדרך כלל קטנות ואולי לכן אינן נחשבות בעיני האתרים. ( לא כולם אני מוכרח לומר) צוק מנרה הוא אחד מהם. אם הקבוצה קטנה מ20 למשל רכב אשכול אזי המדריך נאלץ לשלם 8 שקלים עבור השימוש ברכבל. רבותי אין שמונת השקלים היא הבעיה. מדריך שמגיע עם תיירים למקום כמו מנרה ( להבדיל ממדריך שמגיע עם משפחתו) לא צריך לשלם כלל!!!! נקודה. יתר על כן אני מגיע לשם אך ורק על מנת להגיע לאמצע הצוק ולהשתמש בשרותי חברת שפן הסלע. ישנה דרושת תשלום מראש עבור מספר המשתמשים המשוער בסנפלינג, למרות בקשתי לרשום או לגהץ ידנית כרטיס אשראי ואז כאשר נדע את המספר המדוייק של גולשי הסלע נשלים את התשלום. כי הרי ישנם תמיד כאלו שמשתפנים ברגע האחרון למראה הגובה. אולם בצוק מנרה התשובה היא " זה מה יש ואלו הנוהלים" ובכן מאחר שבדרך כלל אני קובע את מסלול הטיול ברכב אשכול אני אשתדל לא להגיע לשם עד כמה שאוכל, אני ממליץ לעמיתי לנהוג כמוני. בחודש אוגוסט בלבד אני אמנע 3 פעמים מלהגיע עם תיירים וכאן מדובר על כ 50 איש בסך הכל. ברור לי מייד יענו כמה מעמיתי שאני טועה. אז בבקשה נמקו לי מדוע עלי לשלם עבור השימוש ברכבל בעת הדרכה, ואנה בלי ניבולי פה וקללות.

ג'ורג' - אתה צודק.

השאלה היא למי פנית שם? על סמך היכרותי עם אנשי המקום, בד"כ אין בעייה. אם מדובר בקופאי או קופאית? הם רק ממלאים את מה שנמסר להם ע"י המעביד. אולם, אני במקומך הייתי מתקשר ישירות לגדי, שהוא מנהל האתר (אינני זוכר את שם משפחתו, אולם הוא בנה של רחל, אחותו של יצחק רבין), פשוט צלצל לשם ובקש לדבר איתו. חגי. ולא ניבלתי את הפה
. כי כנראה לא ירדת לסופם של הדברים שהיו פה מול מר גורן הנכבד.

למעלה